Header Ads


Πάει για το κόλπο γκρόσο της χρονιάς ο Ίβιτς!

Πάει για το κόλπο γκρόσο της χρονιάς ο Ίβιτς!


Μια σπουδαία μεταγραφή που θα ανεβάσει επίπεδο την ΑΕΚ έχει στα... σκαριά ο Ίλια Ίβιτς!
Με αυτόν τον εξτρέμ απογειώνει την ΑΕΚ ο Ίλια Ίβιτς, ποιον θέλει να ντύσει στα «κιτρινόμαυρα».
Το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τη Σουηδία, ενώ το ενδιαφέρον των ιταλικών ομάδων φαίνεται να έχει ατονήσει. Στα πλάνα της ΑΕΚ εάν ξεκαθαριστούν τα οικονομικά.


Ανοίγει ξανά το θέμα του Τάνκοβιτς στην ΑΕΚ που κάθε άλλο παρά αδιάφορη είναι για τον εξτρέμ. Σύμφωνα με πληροφορίες το ενδιαφέρον των ιταλικών ομάδων έχει ατονίσει και οι μάνατζερ του Τάνκοβιτς έχουν καταλάβει πως είναι σχεδόν αδύνατο να βρουν στην αγορά συμβόλαιο που θα φτάνει τα 750.000 ευρώ που έψαχναν τον περασμένο Ιανουάριο και έχουν ρίξει σε μεγάλο βαθμό τις απαιτήσεις για το πελάτη τους, σύμφωνα με τη «Live Sport»

Όσο για την χρονική διάρκεια που θα ήθελαν να εξασφαλίσουν για την επόμενη συνεργασία τους είναι τρία ή τέσσερα έτη. Η περίπτωση του Τάνκοβιτς όπως είναι γνωστό, μόνο αδιάφορη δεν αφήνει την ΑΕΚ, καθώς ο παίκτης της Χάμαρμπι αγωνίζεται σε μια θέση που οι «κιτρινόμαυροι» χρειάζονται ενίσχυση.

Σύμφωνα με την «Ώρα», η Ένωση είναι αποφασισμένη να κάνει νέα κίνηση για τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς που μένει ελεύθερος από τη Χάμαρμπι. Το «αγκάθι» μεταξύ των δύο πλευρών ήταν το οικονομικό όπου υπήρχε αρκετά μεγάλη απόσταση ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» είναι αισιόδοξοι ότι αυτή τη φορά ο Τάνκοβιτς θα έχει πιο λογικές απαιτήσεις.

Εξάλλου ο ίδιος ήταν που τον τελευταίο καιρό προσπαθούσε να προσεγγίσει την πλευρά της ΑΕΚ για να διαπιστώσει τις προθέσεις της. Όσο για τις ικανότητές του, Ίβιτς και Καρέρα έχουν πολύ καλή άποψη για τον 25χρονο άσο που ταιριάζει σε αυτό που ψάχνουν για τα άκρα της επίθεσης.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να αγωνίζεται στα άκρα και μάλιστα με την ίδια ευκολία και από τις δυο πλευρές. Η Ένωση παρακολουθεί εδώ και μήνες την περίπτωση του Μουαμέρ Τάνκοβιτς, με τον Σέρβο να είναι ψηλά στη λίστα του Ίλια Ίβιτς για την ενίσχυση στη θέση των εξτρέμ.


Η Ένωση είναι μια από τις ομάδες που έχουν εκφράσει ανοιχτά το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη. Ο Ίλια Ιβιτς προσπάθησε να αποκτήσει και τον Ιανουάριο τον μεσοεπιθετικό της Χάμαρμπι, ωστόσο «έμπλεξε» με τους ατζέντηδες του ποδοσφαιριστή και έκανε πίσω, πλέον όμως φαίνεται πως είναι πιο πρόσφορο το έδαφος για να τον αποκτήσει.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.