Header Ads


Ο «εκλεκτός» του Ίβιτς για δίδυμο με Βράνιες!

Ο «εκλεκτός» του Ίβιτς για δίδυμο με Βράνιες!


Ποιος είναι η «καψούρα» του Ίλια Ίβιτς για στόπερ, που «κολλάει» η μεταγραφή, γιατί δείχνει να χαλάει!
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε 3ήμερο στη Λευκάδα με ένα σχόλιο!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν ρουμανικά δημοσιεύματα οι Κιτρινόμαυροι θέλουν τον Μπόγκαν Πλάνιτς, όμως η διαφωνία εκείνου με την Στεάουα όπου και αγωνίζεται, κάνει την ΑΕΚ να στραφεί σε άλλες λύσεις.

Το telekomsport.ro αναφέρει πως: «ο Μπεκάλι κάνει δύσκολη τη ζωή του Πλάνιτς, όπως του υποσχέθηκε! Η υπόθεση του Σέρβου έφτασε στη FIFA» και στο κείμενο αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Η διαφωνία ανάμεσα στον Μπεκάλι και τον Πλάνιτς ξεκίνησε όταν ο πρώτος επέβαλε μειώσεις στα συμβόλαια λόγω κορωνοϊού. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Σέρβο, ο Μπεκάλι δεν διαπραγματεύτηκε μαζί του, αλλά του ανακοίνωσε τη μείωση του συμβολαίου του. Ο ποδοσφαιριστής από την πλευρά του αρνήθηκε μετά να επιστρέψει στη Ρουμανία και να αγωνιστεί στα εναπομείναντα παιχνίδια».

Όσον αφορά το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, το δημοσίευμα τονίζει: «Η AEK προσέφερε συμβόλαιο 400.000 ευρώ στον Σέρβο στόπερ, αλλά δεν είναι διατεθειμένη να περιμένει για πολύ ακόμα πότε θα βγει η απόφαση της FIFA και θα προχωρήσει σε άλλες περιπτώσεις παικτών, δυστυχώς για τον Πλάνιτς που θα έβλεπε τις απολαβές του να υπερδιπλασιάζονται. Eπιπλέον, οι Τούρκοι της Αντάλιασπορ ενδιαφέρονται για τον παίκτη και περιμένουν το τέλος της δικαστικής απόφασης».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.