Header Ads


«Χρυσώνει» τον Μπακασέτα η Φενερμπαχτσέ!

«Χρυσώνει» τον Μπακασέτα η Φενερμπαχτσέ!


Η Φενερμπαχτσέ είναι αποφασισμένη να αγοράσει τον Μπακασέτα - Δίνει την...μισή ομάδα της ως αντάλλαγμα στην Αλάνιασπορ!
Μετά από τρία χρόνια στην ΑΕΚ ο Τάσος Μπακασέτας πήρε την απόφαση να πάρει μεταγραφή στο εξωτερικό το περασμένο καλοκαίρι.
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε 3ήμερο στη Λευκάδα με ένα σχόλιο!

Η Ένωση προτίμησε να κάνει το χατήρι του Μιγκέλ Καρντόσο με την απόκτηση του Ζεράλδες και η συνέχεια της ιστορίας είναι γνωστή. Ο Έλληνας επιθετικός μεταγράφηκε στην Τουρκία και αυτή ήταν μια επιλογή που σίγουρα δεν έχει μετανιώσει. Με την φανέλα της Αλάνιασπορ ο «Μπάκα» έχει κάνει τρομερά παιχνίδια.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι είναι ένας από τους πιο καθοριστικούς παίκτες της ομάδας του. Ο Έρολ Μπουλούτ εκτιμά πολύ τις ικανότητες του και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι έπαιξε στη φυσική του θέση και όχι στα άκρα είχε ως αποτέλεσμα να δούμε μερικά εντυπωσιακά τέρματα και όλη την Τουρκία να υποκλίνεται στον Τάσο Μπακασέτα. Η σχέση του Έλληνα επιθετικού με τον προπονητή του είναι τόσο καλή που δεν αποκλείεται να συνεργαστούν και σε άλλη ομάδα. svg%3E

Θέλει Μπακασέτα στη Φενέρ ο Μπουλούτ!

Ο Ερόλ Μπουλούτ ανέλαβε από χθες την τεχνική ηγεσία της Φενέρμπαχτσε. Μια από τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις που επιθυμεί να γίνουν είναι η απόκτηση του Μπακασέτα. Το ενδιαφέρον της Φενέρ δεν είναι κάτι νέο καθώς όλες οι μεγάλες ομάδες του Τουρκικού ποδοσφαίρου έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του πρώην παίκτη της ΑΕΚ. Ωστόσο τα «καναρίνια» έχουν πλέον ένα μεγάλο ατού σε σχέση με τους ανταγωνιστές και αυτό είναι ο προπονητής τους.

Διαβάστε ακόμη: «Τελειώνει» από την ΑΕΚ, ψάχνει ομάδα ο Ίβιτς!

Βέβαια η Φενέρ έχει και ένα μεγάλο ντεζαβαντάζ. Αυτό είναι τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος και σίγουρα δεν θα μπορεί να βγάλει ένα μεγάλο ποσό από τα ταμεία της. Και σίγουρα η Αλάνιασπορ δεν έχει καμία πρόθεση να χάσει έναν από τους καλύτερους παίκτες της αν η πρόταση που θα φτάσει δεν έχει αρκετά μηδενικά. Η λύση που εξετάζεται είναι να δοθούν πολλά έμψυχα ανταλλάγματα, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτά θα πρέπει να είναι πολλά. Αξίζει να σημειωθεί ότι για τον Μπακασέτα υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες χώρες. Ειδικότερα στην Ιταλία το όνομα του διεθνή επιθετικού έχει κάνει «γκελ».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.