Header Ads


Μια ανάσα από Σιμάνσκι η ΑΕΚ!

Μια ανάσα από Σιμάνσκι η ΑΕΚ!


Ο Νταμιάν Σιμάνσκι αποτελεί προτεραιότητα για την ΑΕΚ και έχει προχωρήσει πολύ για να τελειώσει την απόκτηση του.
Ο Νταμιάν Σιμάνσκι ήρθε χωρίς κάποιο «βαρύ» βιογραφικό στην ΑΕΚ, αλλά από τα πρώτα του παιχνίδια κατάφερε να δείξει πως ήταν ένας παίκτης που έλειπε από το ρόστερ της. «Κούμπωσε» με συνοπτικές διαδικασίες με τον Νέναντ Κρστίτσιτς και τον Αντρέ Σιμόες, όλοι μαζί βελτίωσαν τάχιστα την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας και ο Πολωνός έδειξε πως μπορεί να κουβαλήσει και τη μπάλα σωστά.

Το ότι είναι απαραίτητος για την επόμενη μέρα ήταν κάτι που φαινόταν από καιρό και σε αυτό συμφώνησαν όλοι. Για αυτό και ο Ίλια Ίβιτς θα ξεκινήσει άμεσα τις διαδικασίες για την απόκτησή του. Όπως είναι γνωστό η ΑΕΚ έχει δεδομένο deal με την Άχματ Γκρόζνι ύψους 1,5 εκατ. ευρώ και θα επιδιώξει είτε να το μειώσει, είτε να το «σπάσει» σε τρεις δόσεις. Με τον παίκτη άλλωστε υπάρχει ήδη συμφωνία για τα επόμενα 4 χρόνια.

Οι τελευταίες πληροφορίες του enwsi.gr αναφέρουν ότι η ΑΕΚ είναι κοντά σε deal με την Γκρόσνι, οι επαφές με την ρωσική ομάδα έχουν πάει εξαιρετικά, τόσο στη μείωση του ποσού, όσο και στο… σπάσιμο σε δόσεις.

enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.