Header Ads


Η πρόταση της ΑΕΚ για Αραούχο!

Η πρόταση της ΑΕΚ για Αραούχο!


Η ΑΕΚ θέλει να κρατήσει τον Σέρχιο Αραούχο και ήδη άρχισε τις επαφές με την Λας Πάλμας!
Βασική προτεραιότητα για την ΑΕΚ παραμένει η παραμονή του Σέρχιο Αραούχο και του χρόνου στα «κιτρινόμαυρα».
Λόγω των συνεπειών από την λαίλαπα της πανδημίας του κορωνοϊού, η αγορά του Σέρχιο Αραούχο από την ΑΕΚ έναντι 2,7 εκατ. ευρώ δεν είναι δυνατόν να καταβληθεί αυτή τη στιγμή.

Αναλυτικά το δημοσίευμα από την εφημερίδα «Sportime»:

Οι συζητήσεις ΑΕΚ-Λας Πάλμας για Αραούχο

Εδώ και δύο εβδομάδες έχουν ξεκινήσει κάποιες συζυτήσεις μεταξύ ΑΕΚ και Λας Πάλμας, σύμφωνα με το Sportime, αρχικά για την παράταση του δανεισμού του Αργεντινού έως και τα τέλη Ιουλίου. Από εκεί και μετά έγιναν συζητήσεις για χρονική παράταση της οψιόν αγοράς που είχε ο «Δικέφαλος» και ολοκληρώθηκε στις 15 Ιουνίου.

Τώρα, υπάρχουν νέα δεδομένα στην υπόθεση. Η ΑΕΚ θέλει να κρατήσει τον Αραούχο άλλη μία χρονιά δανεικό. Να επεκταθεί δηλαδή ο δανεισμός του και για τη σεζόν 2020-21 και να διατηρήσει φυσικά μία οψιόν αγοράς του χρόνου.

Από τον Απρίλιο, είχε μπει αυτή η ιδέα στους ανθρώπους της ΑΕΚ και τελικά φαίνεται να την έκαναν πράξη, καταθέτοντας συγκεκριμένη πρόταση στη Λας Πάλμας για επέκταση του δανεισμού του παίκτη για έναν ακόμη χρόνο. Είναι θετικό το γεγονός ότι σε πρώτη φάση δεν υπάρχει άρνηση από τους Ισπανούς. Ούτε όμως και θετική απάντηση. Προφανώς θέλουν κι αυτοί τον χρόνο τους.

Η επιθυμία της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ θέλει χρόνο. Στην περίπτωση που τέλος Ιουλίου οι «κιτρινόμαυροι» καταφέρουν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στα προκριματικά του Champions League για την επόμενη περίοδο είναι πολύ πιθανό να μπορέσουν να μιλήσουν από καλύτερη οικονομική θέση με τη Λας Πάλμας.

Τώρα και με τα οικονομικά να είναι περιορισμένα, λόγω κορωνοϊού, γίνεται προσπάθεια να μείνει ο Αραούχο ξανά ως δανεικός. Οι συζητήσεις μεταξύ των δυο ομάδων θα συνεχιστούν. Εξάλλου και οι δυο πλευρές είναι απρόβλεπτες, όπως  έχει αποδειχθεί στο παρελθόν με αυτή την ιστορία και όλα τα σενάρια είναι πιθανά.

Χρόνος πάντως φαίνεται να υπάρχει. Από εκεί και πέρα σύμμαχος της ΑΕΚ δείχνει να είναι ο Αραούχο ο οποίος θέλει να συνεχίσει στην «Ένωση» με κάθε τρόπο. Απ’ την πλευρά του εν αρχή προετοιμάζεται να βοηθήσει την ομάδα και τον Ιούλιο στα παιχνίδια που έχει να δώσει.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.