Header Ads


«Φλερτ» της ΑΕΚ με Ματέο Γκαρσία! (vids)

«Φλερτ» της ΑΕΚ με Ματέο Γκαρσία! (vids)


Πολύ ψηλά στη λίστα του Ίλια Ίβιτς βρίσκεται ο Ματέο Γκαρσία του Ερυθρού Αστέρα!

Ο Ίλια Ίβιτς είναι αποφασισμένος να ενισχύσει την ΑΕΚ σημαντικά στα άκρα της επίθεσης και ένα από τα ονόματα που «παίζουν» δυνατά είναι του Ματέο Γκαρσία.
Όπως αναφέρει το «sportime.gr», ο Ματέο Γκαρσία διαθέτει πολλά από τα χαρακτηριστικά που έχει ζητήσει ο Μάσιμο Καρέρα για τα άκρα της επίθεσης της ΑΕΚ. Ο Αργεντινός εξτρέμ βρίσκεται σε εξαιρετική ηλικία, καθώς είναι μόλις 24 ετών, κάτι που επιτρέπει στην Ένωση να επενδύσει πάνω του με μεταπωλητική του αξία.

Αξίζει να σημειώσουμε, πως ο Ματέο Γκαρσία «ξέρει» από Ελλάδα, καθώς αγωνίστηκε με την φανέλα του Άρη την περσινή σεζόν ως δανεικός με την Λας Πάλμας, πετυχαίνοντας 11 γκολ σε 32 συμμετοχές.

Φέτος, σε 22 ματς με την φανέλα του Ερυθρού Αστέρα πέτυχε 4 γκολ και είχε 1 ασίστ, αλλά μετά την φυγή του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο χρόνος συμμετοχής του μειώθηκε αισθητά.


Τέλος, πολύ σημαντικό ρόλο στην υπόθεση του Ματέο Γκαρσία θα παίξουν και οι εξαιρετικές σχέσεις που διατηρεί ο Ίλια Ίβιτς με την ομάδα της Σερβίας, καθώς είναι η ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.