Header Ads


«Βόμβα» με Τόμας Μπάουερ η ΑΕΚ στο χάντμπολ! (vid)

«Βόμβα» με Τόμας Μπάουερ η ΑΕΚ στο χάντμπολ! (vid)


Κι άλλη βόμβα από την πρωταθλήτρια Ελλάδος - Τον «γίγαντα» Τόμας Μπάουερ, βασικό τερματοφύλακα της Εθνικής Αυστρίας, «έκλεισε» ο Σταμάτης Παπασταμάτης!
Η ΑΕΚ δυναμώνει στη θέση του τερματοφύλακα με την απόκτηση του 34χρονου βασικού τερματοφύλακα της Εθνικής Αυστρίας, Τόμας Μπάουερ, χτίζοντας ένα δυνατό δίδυμο μαζί με τον Μίλαν Κοσάνοβιτς.

Ποιος είναι ο Τόμας Μπάουερ

Ο Τόμας Μπάουερ ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της χώρας του, Aon Fivers Margareten, με την οποία αγωνίστηκε και στα ευρωπαϊκά σαλόνια από το 2005 έως το 2009. Από το 2009 έως το 2015, διέπρεψε στο γερμανικό πρωτάθλημα, με τις φανέλες των TV Korschenbroich (2009-10), HSG FrankfurtRheinMain (2010-11), TV 1893 Neuhausen (2011-2013), TBV Lemgo (2013-2015), κατακτώντας με την Neuhausen το Πρωτάθλημα και την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Την επόμενη τριετία αγωνίστηκε στη Γαλλία και τις Istres Ouest Provence, Pays d’Aix UC και Massy Essonne handball, για να μετακομίσει εν συνεχεία για λίγους μήνες στην ØIF Arendal και το σπουδαίο νορβηγικό πρωτάθλημα. Το 2018 πήρε μεταγραφή για την Porto, στην οποία και αγωνιζόταν μέχρι και φέτος, κατακτώντας το νταμπλ στην Πορτογαλία τη σεζόν 2018-19. Παράλληλα, με την πορτογαλική ομάδα αγωνίστηκε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, το EHF Champions League. Είναι ο βασικός τερματοφύλακας της Εθνικής Αυστρίας, έχοντας να επιδείξει πάνω από 150 επίσημες συμμετοχές

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.