Header Ads


Ενομπακάρε: «Ερχομαι την Πέμπτη στην Ελλάδα και υπογράφω στην ΑΕΚ»

Ενομπακάρε: «Ερχομαι την Πέμπτη στην Ελλάδα και υπογράφω στην ΑΕΚ»


Λίγα 24ώρα έμειναν για να έρθει στην Ελλάδα για την ΑΕΚ ο Μπράιτ Ενομπακάρε.
Ο 22χρονος Νιγηριανός που έχει συμφωνήσει ήδη με την Ένωση για 3ετές συμβόλαιο, αναμένεται την προσεχή Πέμπτη στην Αθήνα για να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του, σύμφωνα με το sdna.
Το περασμένο σαββατοκύριακο ο παίκτης υποβλήθηκε στην Αγγλία σε τεστ για κορωνοϊό, τα οποία βγήκαν αρνητικά και πήρε το «πράσινο» φως για να πετάξει για Αθήνα. Ωστόσο, με τα νέα δεδομένα και με τις περιορισμένες πτήσεις λόγω της πανδημίας ήταν η αιτία που δεν έφτασε Δευτέρα-Τρίτη.

Ο Ενομπακάρε έμεινε ελεύθερος πριν λίγες μέρες από τη Γουλβς και αποτελεί προσωπική επιλογή του Μάσιμο Καρέρα. Ο τεχνικός της ΑΕΚ, μετά και από το «οκ» που πήρε από το τιμ του Αντόνιο Κόντε ζήτησε από τον Ίλια Ίβιτς τον παίκτη και η Ένωση κινήθηκε αστραπιαία για την απόκτησή του, προλαβαίνοντας την Μπεσίκτας.

Εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά και ο παίκτης ανακοινωθεί από την ΑΕΚ, θα λογίζεται ως μια έξτρα λύση και ένα ακόμα «όπλο» για τον Καρέρα στη γραμμή κρούσης της Ένωσης.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.