Header Ads


Έτοιμος για συζητήσεις με Λιβάγια ο Ίβιτς!

Έτοιμος για συζητήσεις με Λιβάγια ο Ίβιτς!


Το «ΟΚ» του Δημήτρη Μελισσανίδη αναμένει ο Ίλια Ίβιτς για να προχωρήσει η ανανέωση του Μάρκο Λιβάγια - Τι συμβόλαιο αναμένεται να ζητήσει!
Ένα από τα θέματα που απασχολούν τους ανθρώπους της ΑΕΚ είναι αυτό της ανανέωσης του Μάρκο Λιβάγια.
Το συμβόλαιο του Κροάτη επιθετικού ολοκληρώνεται σε λίγους μήνες, μετατρέποντας την περίπτωσή του σε ιδιαίτερη, αφού διανύει μια «καυτή» σεζόν.

Σύμφωνα με την LiveSport, ο Ίλια Ίβιτς περιμένει το «οκ» του Δημήτρη Μελισσανίδη, προκειμένου να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με τον Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος δείχνει να επιθυμεί την παραμονή του στην Ελλάδα.

Ο 26χρονος Κροάτης έχει συνεχώς ανοδική πορεία με τη φανέλα της ΑΕΚ και είναι απόλυτα ευχαριστημένος από τη συνεργασία του με τον Μάσιμο Καρέρα.

Ωστόσο, οι «κιτρινόμαυροι» θεωρούν δεδομένο πως θα ζητήσει αύξηση στο συμβόλαιό του. Αυτή τη στιγμή λαμβάνει 700.000 ευρώ τον χρόνο, ενώ οι άνθρωποι της ομάδας αναμένουν να ζητήσει συμβόλαιο αντίστοιχο με του Ολιβέιρα.

Τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν πιθανότατα μετά τα δύο κρίσιμα παιχνίδια της ΑΕΚ με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ για τα play off της Super League, που βρίσκονται σε απόλυτη προτεραιότητα για τους «κιτρινόμαυρους».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.