Header Ads


Λιβάγια: «Νιώθω ήρεμος στην ΑΕΚ, όλα είναι εξαιρετικά»

Λιβάγια: «Νιώθω ήρεμος στην ΑΕΚ, όλα είναι εξαιρετικά»


Τα μελλοντικά του σχέδια και τους στόχους της ΑΕΚ ανέλυσε ο Μάρκο Λιβάγια μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του.
Αισιόδοξος για την επίτευξη των στόχων με την ΑΕΚ, αλλά και για την παραμονή του στους «κιτρινόμαυρους» εμφανίστηκε ο Μάρκο Λιβάγια, μιλώντας σε κροατικό Μέσο.
Αναλυτικά, όσα είπε στο «tportal.hr»:

Για το ότι διανύει την πιο παραγωγική του σεζόν: «Είμαι ικανοποιημένος γιατί έχω μια συνέχεια σε όλη τη διάρκεια του χρόνου. Επιπλέον, έχω την ευκαιρία να φτάσω σε ένα προσωπικό ρεκόρ όσον αφορά τα γκολ του πρωταθλήματος, κάτι που με κάνει πολύ χαρούμενο γιατί παίζω ως παίκτης γραμμής και μεσοεπιθετικός, όχι κλασικός επιθετικός. Συμμετέχω πολύ στο παιχνίδι, δεν επιβαρύνομαι με γκολ, αλλά όταν έρθουν, φυσικά είμαι χαρούμενος».

Για το αν νιώθει ήρεμος στην ΑΕΚ: «Ναι. Νομίζω ότι είναι φυσιολογικό. Εδώ ξέρω τα πάντα πώς λειτουργεί η ομάδα, πώς πρέπει να παίζω, πότε υπάρχει πίεση, ποιοι αγώνες είναι σημαντικοί».

Για το αν θα παραμείνει στην ΑΕΚ και την νέα αγωνιστική περίοδο: «Την επόμενη σεζόν σίγουρα γιατί έχω ακόμα συμβόλαιο. Θα δούμε, δεν με ενοχλεί, δεν ζητάω τίποτα άλλο. Ό,τι είναι να συμβεί, θα συμβεί. Σε κάθε περίπτωση, είμαι πολύ ικανοποιημένος, όλα είναι εξαιρετικά, η τέταρτη σεζόν μου σύντομα θα ξεκινήσει».

Για τους στόχους της ΑΕΚ: «Είμαστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι γιατί μετά από μια κακή αρχή τώρα παλεύουμε για το Κύπελλο αλλά και τη δεύτερη θέση, δηλαδή αυτή που οδηγεί στο Champions League. Έχουμε ακόμη επτά σκληρά παιχνίδια, σχεδόν επτά ντέρμπι, γιατί ο καθένας μπορεί να νικήσει τον οποιονδήποτε. Έχουμε μεγάλη επιθυμία να κατακτήσουμε τη δεύτερη θέση, επειδή ο στόχος του τίτλου δεν είναι εφικτός, οπότε ας κερδίσουμε την έξοδο μας στο Champions League. Και σύμφωνα με τη διάθεση της ομάδας, πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι για τη δεύτερη θέση, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι επί του παρόντος είμαστε ίσοι σε πόντους με τον ΠΑΟΚ. Παίζουμε εναντίον του σε δύο γύρους, οπότε θα δούμε».

Για την ζωή στην Αθήνα: «Είμαι από τη θάλασσα (γέλια). Έτσι , όταν φορτίζω τις μπαταρίες μου κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, είναι φυσιολογικό να παίζω καλά. Αστειεύομαι, γιατί πιστεύω ότι έχω παίξει καλά όλη αυτή τη σεζόν με συνέπεια. Και το πιο σημαντικό, η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμα, οπότε έχω περισσότερες ευκαιρίες στα επόμενα ματς να το αποδείξω».

Για την προετοιμασία της ΑΕΚ στην περίοδο της διακοπής που πέρασε με τον κορωνοϊό: «Είχαμε πρόγραμμα τρεξίματος και δύναμης. Ήταν ένα μικρό πρόβλημα γιατί δεν παίζαμε παιχνίδια, νομίζω ότι εκμεταλλευτήκαμε στο έπακρο τη διακοπή. Όλοι καλωσορίσαμε αυτό το διάλειμμα, είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι από ό, τι πριν. Ξεκινήσαμε άσχημα το πρωτάθλημα, αλλά τώρα όλα μπαίνουν στη θέση τους.

Για τα κεκλεισμένων των θυρών ματς: «Στην αρχή της σεζόν, σε αντίθεση με τους αντιπάλους μας, παίξαμε χωρίς οπαδούς γιατί είχαμε τιμωρία. Αυτό δημιουργεί ένα μεγάλο πρόβλημα για εμάς. Ειδικά όταν γνωρίζεις ότι οι αντίπαλοι σου έχουν υποστήριξη. Αυτός είναι ίσως ο μεγαλύτερος λόγος για τον οποίο δεν τα καταφέραμε στο Europa League. Στη συνέχεια ξεκινήσαμε με μια ήττα στο πρωτάθλημα εναντίον της Ξάνθης, παίζαμε έτσι και έτσι, και αυτό το ξεκίνημα μας κόστισε το πρωτάθλημα. Όσο για τον προπονητή (τον Μάσιμο Καρέρα), τον γνωρίζω πολύ περισσότερο από την καριέρα του. Ωστόσο, είναι προφανές ότι γνωρίζει τη δουλειά και ότι έχουμε προχωρήσει μπροστά με αυτόν».

Για την Εθνική Κροατίας και το ενδεχόμενο να κληθεί σε αυτήν: «Ειλικρινά, σε αυτό το σημείο, όταν πολλά είναι ακόμα άγνωστο πως θα πάνε, λόγω της όλης κατάστασης γύρω από τον κορωνοϊό και ακόμη και αν όλα θα πάνε κανονικά, δεν το σκέφτομαι. Εννοείται πως θέλω να είμαι στις επιλογές αλλά πρώτα πρέπει να ξεκινήσουμε να παίζουμε με τις εθνικές και μετά πρέπει να αποδείξω στον εαυτό μου στο γήπεδο και ο προπονητής είναι αυτός που θα αξιολογήσει ποιος μπορεί να βοηθήσει. Έτσι, πάω κάθε εβδομάδα χωρίς πίεση, από παιχνίδι σε παιχνίδι, για να τελειώσουμε πρώτα αυτή τη σεζόν. Υπάρχει ακόμη πολύς χρόνος μέχρι το Euro και πολλά μπορούν να αλλάξουν».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.