Header Ads


Σκάζνι για Χάντσκο: «Εξαιρετικός μπακ για την ΑΕΚ»

Σκάζνι για Χάντσκο: «Εξαιρετικός μπακ για την ΑΕΚ»



Ο Τσέχος τεχνικός για τον 22χρονο αμυντικό που τσεκάρει η Ένωση

Ο άλλοτε προπονητής της Σπάρτα Πράγας και παλιός γνώριμος του ελληνικού ποδοσφαίρου, σκιαγραφεί το αγωνιστικό προφίλ του 22χρονου αριστερού μπακ της τσέχικης ομάδας, το όνομα του οποίου κυκλοφορεί στη λίστα της «Ένωσης».
Δημοσίευμα που κυκλοφόρησε στη Σλοβακία κατέγραψε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον 22χρονο αριστερό μπακ της Σπάρτα Πράγας, Νταβίντ Χάντσκο τα δικαιώματα του οποίου ανήκουν στη Φιορεντίνα.

Και πράγματι πίσω από τον καπνό, «κάιει» και σιγανή φωτιά, υπό την έννοια πως στην «Ένωση» διατηρούν θετικό report για τον Σλοβάκο αμυντικό, χωρίς ωστόσο να΄χουν κάνει – επί του παρόντος – οποιαδήποτε κίνηση για την απόκτησή του.


O άλλοτε τεχνικός της Σπάρτα Πράγας (αποχώρησε απ΄τον πάγκο της τσέχικης ομάδας τον Απρίλη του ΄19) και πρώην κόουτς του ΟΦΗ και του Παναθηναϊκού, Ζντένεκ Σκάζνι μίλησε στο sdna κι έλαβε το προσωπικό του report για τον Χάντσκο.

Κι όπως θα διαπιστώσετε το πρόσημο βγαίνει άκρως θετικό.

«Πρόκειται για έναν σύγχρονο αριστερό μπακ που αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια κι ως στόπερ.

Το ύψος του (1,88μ.) τον βοηθάει να είναι ιδιαίτερα ικανός εκτός από την μπάλα χαμηλά και στο ψηλό παιχνίδι.

Διαθέτει πολύ καλή ταχύτητα, ενώ του αρέσει να κατεβαίνει στην επίθεση και να συμβάλει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, τόσο με σέντρες, όσο και με διαγώνιες πάσες.

Συγχρόνως έχει την ικανότητα να πατάει περιοχή και μπορεί να σκοράρει από στημένα.

Με την ίδια ευχέρεια αγωνίζεται κι ως κεντρικός αμυντικός, αν και αποδίδει καλύτερα στη φυσική του θέση. Η Σπάρτα θέλει να τον διατηρήσει στο δυναμικό της και την επόμενη χρονιά και βρίσκεται σε συζητήσεις με την Φιορεντίνα, δεδομένου πως υπήρξε ένας από τους κορυφαίους σε απόδοση παίκτες της τη φετινή σεζόν.

Θα είναι μια εξαιρετική μεταγραφή για την ΑΕΚ, έτσι και καταφέρει να τον αποκτήσει».

*sdna.gr

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.