Header Ads


Αλένιτσεφ: «Εύχομαι να πάρει το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ ο Καρέρα»

Αλένιτσεφ: «Εύχομαι να πάρει το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ ο Καρέρα»


Με τα καλύτερα λόγια για τον Μάσιμο Καρέρα μίλησε ο Ντμίτρι Αλένιτσεφ (τον οποίο είχε διαδεχθεί ο νυν τεχνικός της ΑΕΚ στη Σπαρτάκ Μόσχας).
Μέλι για τον Μάσιμο Καρέρα έσταξε ο Ντμίτρι Αλένιτσεφ.
Σε δηλώσεις του σε ρωσικό κανάλι, ο 47χρονος τεχνικός (που είχε βοηθό τον νυν τεχνικό της ΑΕΚ στη Σπαρτάκ Μόσχας πριν εκείνος τον διαδεχθεί και κατακτήσει το πρωτάθλημα έπειτα από 16 χρόνια) ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Όταν έφυγα από την Σπαρτάκ, με τον Μάσιμο ανταλλάσσαμε SMS για δύο τρεις μήνες, έδινε συγχαρητήρια ο ένας στον άλλον κατά τη διάρκεια των διακοπών. Μετά βρεθήκαμε τυχαία στο Ντουμπάι, μιλήσαμε για το ποδόσφαιρο και θυμηθήκαμε τη Σπαρτάκ.

Δεν είναι μυστικό ότι είχε έρθει μετά από δική μου πρωτοβουλία. Αυτός ο άνθρωπος έχει μεγάλη εμπειρία ως ποδοσφαιριστής παίζοντας με τη Γιουβέντους και στη συνέχεια είχε καρποφόρα συνεργασία με τον Κόντε σε σύλλογο και Εθνική. Πετάξαμε με τον Σεργκέι Ροντιόνοφ στη Γαλλία για να διαπραγματευτούμε μαζί του κατά τη διάρκεια του Euro.

Ο Μάσιμο δέχτηκε με ευχαρίστηση την πρότασή μας, υπόγραψε και ήρθε να δουλέψει στην Σπαρτάκ. Ξέρω ότι τώρα δουλεύει με επιτυχία στην ΑΕΚ. Του εύχομαι ειλικρινά να κάνει την ΑΕΚ πρωταθλήτρια όπως τη Σπαρτάκ».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.