Header Ads


Λαμπρόπουλος: Έχω αφήσει πίσω μου την Ελλάδα

Λαμπρόπουλος: Έχω αφήσει πίσω μου την Ελλάδα



Ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ τόνισε ότι δεν σκέφτεται να επιστρέψει στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και τα όσα έγιναν αλλά και το μέλλον του Ο πρώην αμυντικός της Ένωσης και νυν της Μπόχουμ, παραχώρησε συνέντευξη στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

 Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Ποιο είναι το σχόλιό σου για το περίφημο γκολ του Βαρέλα; Αν ήσουν οπαδός τρίτης ομάδας, τι θα έλεγες;

«Δεν μπορώ να απαντήσω (γέλια). Η αλήθεια είναι, πως αν τότε υπήρχε VAR τα πράγματα θα ήταν χειρότερα. Νομίζω είναι από τις πιο δύσκολες φάσεις που έχουν υπάρξει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Εγώ από το σημείο που ήμουν, το είδα οφσάιντ. Οποιοσδήποτε όμως  μπορεί να πει ,ότι ήταν ή ότι δεν ήταν γκολ. Νομίζω είναι η πιο δύσκολη φάση, που έχει υπάρξει ποτέ. Το θέμα είναι και σε ποιο ματς έτυχε».

Θα επέστρεφες στην ΑΕΚ έχοντας στο μυαλό σου και το νέο γήπεδο που θα είναι έτοιμο σε έναν χρόνο;

«Ειλικρινά, το κομμάτι Ελλάδα το έχω αφήσει πίσω μου, και δεν το σκέφτομαι ως προοπτική. Όταν έπαιζα στην Ελλάδα, ήμουν σε μεγάλη ομάδα, ήμουν πολύ καλά σε σχέση με άλλα παιδιά που έπαιζαν σε μικρότερες ομάδες ή ομάδες πιο χαμηλής κατηγορίας. Στην Γερμανία που ήρθα σε ομάδα μικρότερης κατηγορίας, η οργάνωση, η συμπεριφορά της ομάδας και γενικά ο τρόπος αντιμετώπισης του ποδοσφαίρου είναι πραγματικά μοναδικά και αν δεν το ζήσεις, δεν μπορείς να το καταλάβεις. Εμένα μου το έλεγαν κι έλεγα ΟΚ, πραγματικά όμως είναι κάτι μοναδικό και ωραίο. Ευχαριστιέσαι να παίζεις ποδόσφαιρο».

Υπάρχει θέμα σύγκρισης μεταξύ ποδοσφαιρικής Ελλάδας και Γερμανίας;

«Η αλήθεια είναι,  πως η Ελλάδα κινείται από μόνη της προς τα  πίσω. Σαν να μην θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω, να φτιάξει κάτι καινούριο, να έχει 10 ανταγωνιστικές ομάδες.  Στην Bundesliga μέχρι τον πρώτο γύρο ήταν 6-7 ομάδες που πήγαιναν για  το πρωτάθλημα. Η Μπάγερν σίγουρα είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Γερμανία, βλέπεις όμως ότι ο πρώτος μπορεί να χάσει από τον τελευταίο, γίνονται ανοιχτά παιχνίδια. Όλα αυτά είναι πολύ ενδιαφέροντα. Στην Ελλάδα μοιάζει απαγορευτικό να χάνουν οι μεγάλοι».

Πώς προέκυψε η πρόταση από την Λα Κορούνια, την ομάδα του Ριβάλντο; Γιατί την επέλεξες ενώ έπαιζε στην δεύτερη κατηγορία; Πώς ένας Έλληνας φεύγει από την πρωταθλήτρια ομάδα;

«Τους τελευταίους οκτώ (8) μήνες στην ΑΕΚ ήμουν εκτός ομάδας, οπότε οι προτάσεις που είχα ήταν περιορισμένες. Ευτυχώς εμφανίστηκε αυτή η προοπτική. Από την αρχή ήμουν πολύ θετικός, γιατί εγώ μεγάλωσα με την Ντεπορτίβο να παίρνει πρωτάθλημα  με τον Ριβάλντο και να είναι σε τελικούς ChampionsLeague. Όταν πήγα και είδα το γήπεδο και τις συνθήκες, ήταν κάτι μαγικό. Η πόλη είναι εκπληκτική, νομίζω από τις πιο όμορφες στην Ισπανία. Ήμουν τυχερός που την πρώτη φορά που έφυγα από την Ελλάδα».

*aek365.org
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.