Header Ads


Η πρώτη «μεταγραφή» Μελισσανίδη για την «Αγιά Σοφιά»!

Η πρώτη «μεταγραφή» Μελισσανίδη για την «Αγιά Σοφιά»!


Ο παίκτης που θέλει ο Δημήτρης Μελισσανίδης για ηγέτη της ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά»!
Και αν έχει ακούσει. Και αν έχει επικριθεί. Και αν έχει βρεθεί στο στόχαστρο κατά καιρούς (και ενίοτε και όχι αδικαιολόγητα).
Τελευταία, διαβάζει πως βρίσκεται σε καθεστώς πώλησης, αφού το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι. Και μάλιστα, πως έναντι αντιτίμου που ούτε για τον… Γαλανόπουλο δεν θα δέχονταν ο Μελισσανίδης.


Δεδομένα και τσεκαρισμένα: αν τελικά ο Μάρκο Λιβάγια – γι’ αυτόν φυσικά ο λόγος – δεν ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ, ειδικά ο διοικητικός ηγέτης της Ενωσης, θα προτιμήσει να τον αφήσει να φύγει ελεύθερο, χωρίς να βάλει ευρώ στα ταμεία του συλλόγου, παρά να δεχτεί μια πρόταση η οποία θα είναι εξευτελιστική (σύμφωνα με τη δική του αξιολόγηση).

Γι’ αυτό λοιπόν, ξεχάστε πώληση του Κροάτη αυτό το καλοκαίρι. Τουλάχιστον – για να είμαστε σαφείς – έναντι ποσών και προσφορών που υπολείπονται ακόμη και από τα χρήματα που δαπάνησε η ΑΕΚ για να αγοράσει τον χτεσινό πρωταγωνιστή της πρόκρισης της Ενωσης στο πέμπτο της σερί τελικό Κυπέλλου από τη Λας Πάλμας (2,1 εκατ. ευρώ συνολικά, συμπεριλαμβανομένου και του ενοικίου του αρχικού δανεισμού του Λιβάγια).

Αρκετά είναι τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται του χρόνου στην Ενωση. Τα δύο εξ αυτών είναι του Κροάτη και του Ολιβέιρα, των δύο δηλαδή πυλώνων της επιθετικής λειτουργίας της ΑΕΚ και των δύο πλέον ακριβοπληρωμένων ποδοσφαιριστών της. Και για τους δύο θα γίνει προσπάθεια παραμονής, αλλά τη δεδομένη στιγμή, η «καψούρα» του Μελισσανίδη είναι να κρατήσει τον Κροάτη.

Ακόμη και αν χρειαστεί να του δώσει το συμβόλαιο του… Πορτογάλου (1,2 εκατ. ευρώ), για τον οποίο – όπως φαίνεται – είναι ευκολότερο να βρεθεί ομάδα που θα καλύψει μέρος τουλάχιστον (είπαμε, μπαίνει και αυτός στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του) των απαιτήσεων της ΑΕΚ. Και ο ίδιος, δεν (φαίνεται να) είναι τόσο συναισθηματικά δεδομένος με την Ενωση και το… περιβάλλον της όσο δεδομένα είναι – και το δείχνει, παρά τις κατά καιρούς… ατασθαλίες του – ο Λιβάγια.

Γι’ αυτό και πρώτον, δεν θα πωληθεί (εκτός πάντα αν έρθει κάποια τρελή πρόταση. Που δεν θα έρθει) και γι’ αυτό, τελικά, θα ανανεώσει για να είναι αυτός το επιθετικό σημείο αναφοράς της ομάδας της ΑΕΚ που θα μπει στο νέο της γήπεδο.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.