Header Ads


Η ξεχωριστή αφιέρωση του Βέρντε στον Αλμπάνη!

Η ξεχωριστή αφιέρωση του Βέρντε στον Αλμπάνη!


Ο Ντανιέλε Βέρντε είχε μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή στιγμή, με τον Χρήστο Αλμπάνη, λίγα δευτερόλεπτα αφότου πέτυχε το γκολ, κόντρα στον ΟΦΗ.
Ο Ντανιέλε Βέρντε ήταν αυτός ο οποίος ουσιαστικά σφράγισε το τρίποντο για την ΑΕΚ, μετά το μαγικό τέρμα που πέτυχε στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον ΟΦΗ.

Ο Ιταλός εξτρέμ του Δικεφάλου, δεν πήρε φανέλα βασικού, όπως είχε πάρει στο ματς με τον Παναθηναϊκό και πέρασε ως αλλαγή στο ματς με τον ΟΦΗ, στο 60’.

Αφού αντικατέστησε τον Χρήστο Αλμπάνη, ο Ντανιέλε Βέρντε μετά από μία καταπληκτική ατομική ενέργεια, έστειλε την μπάλα στο πλεκτό, πετυχαίνοντας το 2-0 για την ΑΕΚ.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός, αμέσως μετά την επίτευξη του τέρματος, κοίταξε προς τον πάγκο της ομάδας, εκεί όπου βρισκόταν και ο Χρήστος Αλμπάνης και του αφιέρωσε το γκολ που μόλις είχε πετύχει.

Οι δυο τους είχαν μια μικρή συζήτηση τη στιγμή όπου ο Βέρντε έπαιρνε τη θέση του Αλμπάνη στον αγωνιστικό χώρο, με τον τελευταίο να του ζητάει να αφιερώσει το γκολ σε αυτόν σε περίπτωση που σκοράρει.

Ετσι κι έγινε. Η… προφητεία του Αλμπάνη βγήκε αληθινή. Ο Βέρντε πέτυχε ένα υπέροχο γκολ και στη συνέχεια δεν ξέχασε τον συμπαίκτη του, ο οποίος του ζήτησε να του αφιερώσει το τέρμα.

«Είναι ευγενικό παιδί πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Του είχα πει αν σκοράρεις έλα σε μένα και δεν με ξέχασε και έτσι πανηγυρίσαμε μαζί», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αλμπάνης στα κανάλια Novasports μετά το τέλος του ματς.

*gazzetta.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.