Header Ads


"Τελειώνει" από τον Ολυμπιακό ο Λαρεντζάκης!

"Τελειώνει" από τον Ολυμπιακό ο Λαρεντζάκης!


Οι μεταγραφικές εξελίξεις στον Ολυμπιακό οδηγούν προς... άδοξο φινάλε τη συνεργασία των «ερυθρολεύκων» με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη.
Πριν από αρκετούς μήνες, έγινε γνωστό πως ο Ολυμπιακός έχει βάλει σε πρώτο πλάνο την περίπτωση του Γιαννούλη Λαρεντζάκη και οι δύο πλευρές είχαν φτάσει σε συμφωνία που θα έντυνε τον «Λάρι» στα ερυθρόλευκα, ύστερα από τη σεζόν που πέρασε φέτος στην Μούρθια.
Πράγματι, τα παραπάνω δεδομένα ήταν ρεαλιστικά κι αυτό φάνηκε εξάλλου και από την παρουσία του διεθνούς γκαρντ σε προπονήσεις της ομάδας λίγο μετά την καραντίνα.

Ωστόσο, η κατάσταση έχει διαφοροποιηθεί αυτή τη στιγμή και η συνεργασία των δύο πλευρών οδηγείται σε άδοξο τέλος πριν καν αρχίσει ουσιαστικά. Ο λόγος είναι ο τρόπος με τον οποίο έχει κυλήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Άαρον Χάρισον είναι μία ανάσα από τους Πειραιώτες, τη στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν εσχάτως την μεταγραφή του Τσαρλς Τζένκινς, κυνηγούν για ηγέτη τον Κώστα Σλούκα κι έχουν στη διάθεσή τους ήδη τους Βασίλη Σπανούλη και Σακίελ ΜακΚίσικ. Κάπως έτσι, δημιουργείται ένας συνωστισμός στην περιφέρεια, στην οποία φαίνεται πως δεν χωρά ο Λαρεντζάκης δεδομένου φυσικά πως δεν υπάρχουν και παιχνίδια στην Basket League.

Αν πράγματι επιβεβαιωθεί το άδοξο φινάλε, τότε ίσως μεταβληθεί η κατάσταση για τον Αντώνη Κόνιαρη που φάνταζε να οδεύει προς άλλη ομάδα ως δανεικός. Σ' αυτή τη περίπτωση δηλαδή μπορεί να παραμείνει ως η έξτρα λύση για τις θέσεις των γκαρντ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.