Header Ads


Επίσημο: Στην Τσέλσι ο Βέρνερ!

Επίσημο: Στην Τσέλσι ο Βέρνερ!


Παίκτης της Τσέλσι είναι και επίσημα ο Τίμο Βέρνερ, καθώς οι Λονδρέζοι εξέδωσαν και την ανακοίνωση που επιβεβαιώνουν τη συμφωνία των τελευταίων εβδομάδων.
Παίκτης της Τσέλσι είναι και επίσημα ο Τίμο Βέρνερ.

Ο Γερμανός επιθετικός είχε συμφωνήσει εδώ και μερικές εβδομάδες με τους «μπλε» και η μεταγραφή πήρε επίσημη μορφή με την ανακοίνωση της ομάδας του Φρανκ Λάμπαρντ.

Όπως γνωστοποιείται στην ανακοίνωση, ο 24χρονος θα παραμείνει στη Λειψία μέχρι το τέλος της Bundesliga και θα ενταχθεί με τους νέους του συμπαίκτες τον Ιούλιο, επιβεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι η Λειψία δεν θα τον έχει διαθέσιμο για τη συνέχεια του Champions League.

« Είμαι ενθουσιασμένος που υπογράφω με την Τσέλσι, είναι μία περήφανη στιγμή για μένα που εντάσσομαι σε αυτή τη σπουδαία ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τη Λειψία, την ομάδα και τους οπαδούς για αυτά τα τέσσερα φανταστικά χρόνια. Θα είστε για πάντα στην καρδιά μου. Ανυπομονώ για τη νέα σεζόν μαζί με τους νέους μου συμπαίκτες, τον νέο μου προπονητή και φυσικά τους οπαδούς της Τσέλσι», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο Γερμανός διεθνής.

Το κόστος της μεταγραφής βάσει της ρήτρας που είχε ο παίκτης με τη Λειψία αναμένεται να φτάσει κοντά στα 50 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.