Header Ads


Ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ ο Ντικό!

Ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ ο Ντικό!


Ο περιφερειακός φορ από το Μάλι αρέσει πολύ στην ΑΕΚ - Μένει ελεύθερος από την Χαλ!
Τα μεταγραφικά είναι τρίτα στη λίστα προτεραιοτήτων της ΑΕΚ, πίσω από ανανεώσεις και δανεικούς, αλλά δεν σημαίνει πως δεν απασχολούν.
Σύμφωνα με την «Ώρα», ο Νουά Ντικό αρέσει πολύ στους «κιτρινόμαυρους» για τη θέση του περιφερειακού ή ακραίου επιθετικού. Ο 28χρονος άσος από το Μάλι (με γαλλικό διαβατήριο) μένει ελεύθερος από την Χαλ και δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Πρόκειται για έναν κλασικό περιφερειακό (και ενίοτε όχι μόνο) επιθετικό, ο οποίος υπό προϋποθέσεις μπορεί να αγωνιστεί ως εξτρέμ, χωρίς όμως να το προτιμά, ούτε και να είναι η κυριαρχική τάση στον τρόπο που χρησιμοποιείται. Για να γίνει περισσότερο αντιληπτό, πρόκειται για έναν επιθετικό που περισσότερο ταιριάζει στον τρόπο που αγωνίζεται ο Σουντανί του Ολυμπιακού.

Φέτος έπαιξε δανεικός στην Φίτεσε έχοντας πολύ καλές επιδόσεις, καθώς μέτρησε 22 συμμετοχές, 5 γκολ και 3 ασίστ. Ανασταλτικός παράγοντας είναι το κασέ του, το οποίο ήταν στο 1,2 εκατ. ευρώ στην Αγγλία και θα πρέπει να μειωθεί αρκετά για να φτάσει στα επίπεδα που προτίθεται να καλύψει η «Ένωση».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.