Header Ads


Original 21: «Οχι άλλες Γενοκτονίες - Θυμίζουμε για να καταδικάζουμε» (pic)

Original 21: «Οχι άλλες Γενοκτονίες - Θυμίζουμε για να καταδικάζουμε» (pic)


H Original 21 έστειλε το μήνυμά της για την αυριανή ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Η ανάρτηση της Original 21:

«Και ξανά ξανά…»

Θα θυμόμαστε για να θυμίζουμε. Και την 19η Μαϊου και τη 14η Σεπτεμβρίου και την 29η Μαϊου. ‘Ολες τις ημερομηνίες που εκπροσωπεί η ΑΕΚ.

Η σπουδαιότερη προσφυγική ομάδα. Ομάδα που ιδρύθηκε πριν καλά καλά βάλουν οι πρόσφυγες κεραμίδια στις παράγκες τους.

Σαν σήμερα, ένα μεγάλο κομμάτι του Μικρασιατικού ελληνισμού, αυτό του Πόντου υπέστη πρώτο τη Γενοκτονία από τους Κεμαλικούς και τους Γερμανούς συνεργάτες τους.

Στον Πόντο είχαμε 7 βουλευτές αφού το οθωμανικό κράτος μας επέτρεπε ανά εκατό χιλιάδες ελληνικού πληθυσμού να έχουμε έναν Έλληνα βουλευτή. Ήμασταν λοιπόν πάνω από 700.000 λαού. Οι 350.000 περίπου σφαγιάστηκαν. Δεν μιλάμε για Γενοκτονία, αλλά για Αφανισμό!


Και όπως πάντα έτσι και φέτος, ως ORIGINAL 21, ως κάτι το διαφορετικό μέσα στο παγκόσμιο οπαδικο κίνημα, φωνάζουμε «ΟΧΙ άλλες Γενοκτονίες» και καμιά σιωπή στα εγκλήματα. Θυμίζουμε για να καταδικάζουμε. Για να δείξουμε στις νέες γενιές ότι όταν δεν καταδικάζεις τα εγκλήματα κατά των λαών είσαι υπεύθυνος για όλα τα επόμενα.

Εν αναμονή του Μουσείου μας που δυστυχώς καμία προσφυγική ομάδα δεν είχε το φιλότιμο να δημιουργήσει, περιμένουμε τη Μνημοσύνη ως μούσα να μείνει για πάντα εκεί. Στην προσφυγική Νέα Φιλαδέλφεια. Στο γήπεδο μας που πάντα ήταν το σημείο αναφοράς των περισσοτέρων προσφύγων.


Καμίαν ‘κί θα ανασπάλλουμε.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.