Header Ads


Οι αποφάσεις Μελισσανίδη-Ίβιτς και Καρέρα!

Οι αποφάσεις Μελισσανίδη-Ίβιτς και Καρέρα!


Προτεραιότητα η αγορά του Σιμάνσκι, εμπόδια για Αραούχο, το παίρνει πάνω του ο Βράνιες!
Δημήτρης Μελισσανίδης και Ίλια Ίβιτς τα έβαλαν κάτω και πήραν σημαντικές αποφάσεις για το πώς θα κινηθεί η ΑΕΚ σχετικά με τον σχεδιασμό της νέας περιόδου, με τον Μάσιμο Καρέρα να προστίθεται στην… παρέα.

Προτεραιότητα για την «Ένωση» είναι η αγορά των δικαιωμάτων του Νταμιάν Σιμάνσκι. Η ΑΕΚ έχει συμφωνία με την Αχμάτ Γκρόζνι στα 1,3 εκατ. ευρώ, αλλά θα προσπαθήσει είτε να πετύχει μία μικρή μείωση στο ποσό, είτε να καταβάλει τα χρήματα σε δόσεις. Με τον Πολωνό μέσο υπάρχει ήδη συμφωνία για νέο τετραετές συμβόλαιο.

Πιο περίπλοκη είναι η υπόθεση του Σέρχιο Αραούχο. Η ρήτρα 2,7 εκατ. ευρώ για την αγορά του θεωρείται πολύ υψηλή για έναν παίκτη που πρόλαβε να παίξει σε πέντε ματς (με ένα γκολ) και που ίσως χάσει ένα μεγάλο μέρος των playoffs. Η ΑΕΚ θα επαναξιολογήσει την κατάσταση με τον Αργεντινό φορ προς τα τέλη της σεζόν και θα πράξει αναλόγως. Είναι πολύ πιθανό να επιδιώξει έναν νέο δανεισμό από την Λας Πάλμας ή να τον αγοράσει αλλά όχι με ποσό μεγαλύτερο του 1,5 εκατ. ευρώ. Η ισπανική ομάδα δεν είναι σε θέση ισχύος, καθώς δεν υπάρχουν μεγάλες προτάσεις για τον «Τσίνο», ενώ και η ίδια αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και θέλει να ξεφορτωθεί το συμβόλαιό του.

Η επιθυμία για την παραμονή του Όγκνιεν Βράνιες στην «Ένωση» είναι αμοιβαία. Το θέμα θα χειριστεί ο Βόσνιος στόπερ με τον αδερφό και μάνατζέρ του. Ίσως χρειαστεί να ταξιδέψει στο Βέλγιο για να μιλήσει με την Άντερλεχτ, προκειμένου να εξασφαλίσει μια αποζημίωση για τα 1,8 εκατ. ευρώ που έχει λαμβάνειν συνολικά για την επόμενη διετία. Η ΑΕΚ θέλει να τον «δέσει» για μια τριετία, αλλά χωρίς να ξεφύγει πάνω από τις 500.000 το χρόνο.

Για τα εξτρέμ ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς είναι σε πρώτο πλάνο, αλλά ψάχνεται για πρόταση 700-800 χιλ. ευρώ. Ο Ίλια Ίβιτς τού έχει διαμηνύσει πως δύσκολα θα βρει τέτοια ποσά στην κρίση της πανδημίας και η «Ένωση» δεν δείχνει διάθεση να ανέβει πάνω από τα 600.000 ευρώ, ενώ εξετάζει κι άλλες λύσεις.

Όσον αφορά στη θέση του αριστερού μπακ, αναζητείται ένας παίκτης με πιο πολλές επιθετικές αρετές από τον Νίκλας Χουλτ, που πάντως δεν είναι απίθανο να παραμείνει. Ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς της Λέγκια Γκντανσκ είναι στα υπόψη, αλλά ο 28χρονος Σέρβος μπακ ζητά πολλά (γύρω στις 500.000 ευρώ το χρόνο).

Για τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι υπάρχει αμοιβαία πρόθεση να παραμείνει, ενώ δύσκολα θα συνεχίσει ο Βίκτωρας Κλωναρίδης.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.