Header Ads


Η τύχη των τριών ελεύθερων

Η τύχη των τριών ελεύθερων


Ο Βαγγέλης Καραμφυλλίδης γράφει για τους τρεις ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν. Ποιοι θα παραμείνουν στο κιτρινόμαυρο ρόστερ και ποιοι θα συνεχίσουν την καριέρα τους σε άλλο κλαμπ;

Τις τελευταίες μέρες πολύς λόγος γίνεται για τις επικείμενες μεταγραφές που απασχολούν τους ανθρώπους του Δικεφάλου. Ωστόσο, καμία μεταγραφή δεν πρόκειται να προχωρήσει πριν ληφθεί η απόφαση ως προς το τι μέλλει γενέσθαι με τα συμβόλαια που λήγουν αλλά και με την τύχη των δανεικών. Για τους περισσότερους παίκτες τα πράγματα λίγο ή πολύ είναι ξεκάθαρα. Φυσικά άσχετα με την τύχη των δανεικών και των παικτών που μένουν ελεύθεροι, αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι υπολογίζονται κανονικά από τον Μάσιμο Καρέρα για τα παιχνίδια των πλέι οφ. Ας δούμε όμως ξεχωριστά την κάθε περίπτωση…

ΝΙΚΛΑΣ ΧΟΥΛΤ
Ο Νίκλας Χουλτ ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της Ένωσης από τον Γενάρη του 2018. Παίκτης αρκετά σημαντικός που συνέβαλε αποφασιστικά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος του 2018 αποτελώντας με τον Έλντερ Λόπες –ίσως- το καλύτερο δίδυμο αριστερών μπακ στο πρωτάθλημα. Το συμβόλαιο του Χουλτ ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και δεν έχει πραγματοποιηθεί ως τώρα κάποια ουσιαστική συζήτηση με την πλευρά του για ανανέωση του συμβολαίου του και με τα τωρινά δεδομένα δεν φαίνεται να υπάρχει από την πλευρά της Ένωσης τέτοια πρόθεση. Έτσι φαίνεται να ολοκληρώνεται η θητεία του διεθνούς Σουηδού μπακ στον Δικέφαλο με το πρόσημο να είναι μάλλον θετικό.

ΝΤΜΙΤΡΟ ΤΣΙΓΚΡΙΝΣΚΙ
Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι αγωνίζεται στην ΑΕΚ από το 2016. Αποτέλεσε βασική και αναντικατάστατη κολώνα της άμυνας στην ομάδα του 2018, χρονιά κατά την οποία η Ένωση αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας. Ωστόσο, τα αναρίθμητα προβλήματα μυϊκών τραυματισμών τον άφηναν για αρκετό καιρό εκτός γηπέδων. Την φετινή χρονιά πραγματοποίησε συνολικά 17 συμμετοχές σε πρωτάθλημα, κύπελλο και στα προκριματικά του Europa League. Ο Τσιγκρίνσκι έχει όρο αυτόματης ανανέωσης του συμβολαίου του αν φτάσει τις 25 συμμετοχές και επιθυμία του είναι να συνεχίσει στα κιτρινόμαυρα. Επιπλέον έκδηλη είναι και η εκτίμηση των ανθρώπων της ΑΕΚ αλλά και του ίδιου του Δημήτρη Μελισσανίδη προς το πρόσωπό του. Όμως δεν έχει ληφθεί ακόμα κάποια οριστική απόφαση για το μέλλον του και αναμένεται να πραγματοποιηθούν σχετικές συζητήσεις το προσεχές διάστημα.

ΒΙΚΤΩΡΑΣ ΚΛΩΝΑΡΙΔΗΣ
Η δεύτερη θητεία του Βίκτωρα Κλωναρίδη στην ΑΕΚ ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2017. Ουδέποτε κατάφερε να παγιωθεί και να αποκτήσει μια σταθερή θέση στο ρόστερ του Δικεφάλου. Είχε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του και στην ΑΕΚ πλέον αναζητούν έναν κλασικό εξτρέμ που να έχει την δυνατότητα να «κουβαλά» μπάλες, να διεισδύει στην αντίπαλη περιοχή και να διαθέτει το εύκολο γκολ. Αντίθετα, ο Κλωναρίδης είναι ένας πολυσύνθετος μεσοεπιθετικός, ενώ την φετινή χρονιά στις 10 συμμετοχές που πραγματοποίησε αγωνίστηκε σε όλες τις θέσεις τις μεσοεπιθετικής γραμμής, αλλά και ως κλασικός σέντερ φορ ή ως δεύτερος φορ. Δεν κατάφερε όμως να σταθεί με επάρκεια και να ανταποκριθεί στους ρόλους που του ανατέθηκαν και δεν φαίνεται από την πλευρά της Ένωσης να υπάρχει διάθεση για ανανέωση της συνεργασίας μαζί του. Έτσι αναμένεται να ολοκληρωθεί το δεύτερο πέρασμα του Βίκτωρα Κλωναρίδη από την ΑΕΚ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.