Header Ads


Τσακίρης: «Για την ΑΕΚ προέχει η επιστροφή και η συνέχεια του πρωταθλήματος»

Τσακίρης: «Για την ΑΕΚ προέχει η επιστροφή και η συνέχεια του πρωταθλήματος»


Προτεραιότητα να συνεχιστεί το πρωτάθλημα και η κατάκτηση της δεύτερης θέσης για την ΑΕΚ.
Μία είναι η ξεκάθαρη προτεραιότητα για την ΑΕΚ. Όπως ανέφερε στην εκπομπή «Οι Ρεπόρτερ» στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης για την Ένωση προέχει η επιστροφή στις προπονήσεις και ακολουθούν τα υπόλοιπα.
Επιθυμία της ΑΕΚ είναι να συνεχιστεί κανονικά το πρωτάθλημα και να ολοκληρωθεί αυτό, κάτι που εάν συμβεί θα ικανοποιήσει αρκετά τους πάντες στην ομάδα καθώς έχουν ως στόχο την κατάκτηση της δεύτερης θέσης.

Μια θέση η οποία μπορεί να οδηγήσει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και στη συνέχεια ενδεχομένως και τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Πρόκειται για κάτι που θα βοηθήσει αρκετά και στην ΑΕΚ δεν θέλουν να αποσπαστεί κανείς από το αγωνιστικό κομμάτι.

Στη συνέχεια, όπως επεσήμανε ο Γιώργος Τσακίρης ότι στα άλλα ζητήματα που έχουν σχέση τη νέα σεζόν στην ΑΕΚ θέλουν να διατηρήσουν το ρόστερ ως έχει.

Και βέβαια, θέλουν να είναι και του χρόνου στην ομάδα οι Βράνιες, Αραούχο και Σιμάνσκι γιατί είναι σίγουροι πως εάν διατηρηθεί το ίδιο ρόστερ, με την παρουσία του ίδιου προπονητή και την πραγματοποίηση μεταγραφών θα είναι μια καλή βάση για να μπορέσει να μπει η ομάδα με υψηλές αξιώσεις και στόχους στη νέα σεζόν.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.