Header Ads


Η «μαύρη λίστα» του Ίβιτς για το καλοκαίρι!

Η «μαύρη λίστα» του Ίβιτς για το καλοκαίρι!


Ποιοι παίκτες φαίνεται πως βρίσκονται στη «μαύρη λίστα» του Ίβιτς!
Η οικονομική ζημιά που έχει ήδη επιφέρει η κρίση της πανδημίας του κορωνοϊού θα οδηγήσει αναπόφευκτα τις ελληνικές ομάδες σε μείωση του μπάτζετ, με την ΑΕΚ να μην αποτελεί εξαίρεση.

Σε μια εποχή που εκτιμήσεις δύσκολα μπορούν να γίνουν για το ρόστερ των ομάδων τη νέα σεζόν, η συζήτηση εύλογα οδηγείται στα "βαριά" συμβόλαια και το κατά πόσο δύναται να καλυφθούν.
Στην Ένωση, μάλιστα, έχουν αρχίσει να αναπτύσσονται φήμες για δύο βασικούς παίκτες, που φέρονται μάλιστα να μην είναι οι... αγαπημένοι του Ίλια Ίβιτς.

Ο λόγος για τους Ντανιέλε Βέρντε και Αντρέ Σιμόες, για τους οποίους "ψιθυρίζεται" στην πιάτσα των ατζέντηδων πως ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης τους έχει στη "μαύρη" λίστα!

Ο Ιταλός έχει κερδίσει πόντους με την παρουσία του Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο, καθώς ο συμπατριώτης του τον αξιοποιεί καλύτερα, όμως λέγεται πως ο Ίβιτς δεν τον θεωρεί απαραίτητο για την ομάδα. Μάλιστα, άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στην ΑΕΚ, έλεγαν πως ο Ίβιτς υποστήριζε από τις πρώτες μέρες της επιστροφής του στην ομάδα πως ο Δικέφαλος έχει πρόβλημα στα εξτρέμ, με τον Βέρντε να μην τον πείθει για την αξία του.

Όσο για τον Σιμόες, μπορεί να είναι εκ των αρχηγών της Ένωσης, αλλά ακούγεται έντονα πως ο Ίβιτς θεωρεί πως ο κύκλος του στην ομάδα έχει κλείσει. Ο Πορτογάλος έχει πιάσει το αγωνιστικό του "ταβάνι" και το γεγονός ότι απολαμβάνει "βαρύ" συμβόλαιο, τον τοποθετεί στους παίκτες-ερωτηματικά για τη νέα σεζόν. Διόλου τυχαίο αυτό που ακούγεται, δηλαδή ότι ο Ίβιτς πιστεύει πως το καλύτερο για τους Κιτρινόμαυρους και τον παίκτη θα είναι να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Καταλαβαίνει κανείς πως ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής θα κληθεί να προσαρμόσει το μπάτζετ στα νέα οικονομικά δεδομένα και οι παίκτες που δεν τον... τρελαίνουν, θα εμπλακούν σε συζητήσεις αποχώρησης για την ελάφρυνση του οικονομικού προϋπολογισμού.

Με τη σημαντική υποσημείωση, όμως, πως τόσο ο Βέρντε όσο και ο Σιμόες έχουν συμβόλαια μέχρι το καλοκαίρι του 2022 και μόνο εύκολη υπόθεση δεν θα είναι η εκκαθάριση.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.