Header Ads


Γιόχανσον: «Έχω σπουδαίες αναμνήσεις από την ΑΕΚ, αλλά δεν μετανιώνω που έφυγα»

Γιόχανσον: «Έχω σπουδαίες αναμνήσεις από την ΑΕΚ, αλλά δεν μετανιώνω που έφυγα»


Ο Σουηδός μέσος δεν ξεχνά όσα έζησε στην ΑΕΚ, αλλά ξεκαθαρίζει πως δεν έχει μετανιώσει που έφυγε.
Ο Γιάκομπ Γιόχανσον ήταν από τους παίκτες που «σφράγισαν» την επάνοδο της ΑΕΚ στην κορυφή. Ο ίδιος μιλώντας στην «Ώρα» δεν ξεχνά την παλιά του ομάδα, αλλά στο ερώτημα αν μετάνιωσε που έφυγε το 2017 είναι κατηγορηματικός.

«Όχι, όχι. Τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου περάσαμε φανταστικά χρόνια στην Αθήνα κι έχω σπουδαίες αναμνήσεις από την ΑΕΚ, όμως εκείνη τη στιγμή θέλαμε να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό. Γι’ αυτό αποφάσισα να φύγω και δεν θα άλλαζα αυτή την απόφαση», ανέφερε ο Σουηδός μέσος.

Τι κρατά περισσότερο στο μυαλό του από αυτά τα τριάμισι χρόνια; «Δεν πρόκειται να ξεχάσω το πρώτο παιχνίδι που έπαιξα στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Ολυμπιακό. Ήμουν λίγο καιρό στην ομάδα και έπαιζε στην δεύτερη κατηγορία. Το γήπεδο ήταν γεμάτο με φανταστική ατμόσφαιρα. Φυσικά δεν θα ξεχάσω και το πρωτάθλημα και το Κύπελλο που πήραμε».

Φυσικά και ο ίδιος θα ήθελε να δει από κοντά το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. «Θα θέλαμε να επιστρέψουμε κάποια στιγμή στην Αθήνα, έστω και σαν επισκέπτες. Και φυσικά θα ήταν σπουδαίο να μπω και να δω το νέο γήπεδο, γιατί θα είναι φανταστικό», τόνισε.

Ο 29χρονος άσος αναρρώνει από δεύτερη ρήξη χιαστού. «Η κατάσταση είναι λίγο περίπλοκη για μένα. Το γαλλικό πρωτάθλημα έχει ακυρωθεί, είμαι τραυματίας, ενώ το συμβόλαιό μου λήγει. Αυτή τη στιγμή προσπαθώ να ξεπεράσω το πρόβλημα στο γόνατό μου», επισήμανε.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.