Header Ads


Σε χαμηλό ρυθμό

Σε χαμηλό ρυθμό



Γράφει ο Highlander

Δοκιμάσαμε το pame stoixima casino και το αξιολογούμε

Δεν πήγε καλά η πρόσφατη επιλογή μας, με την Νέμαν Γκρόντνο να επικρατεί της Τορπέντο Μπελάζ, αντί να συμβεί το αντίθετο. Πάμε παρακάτω και ελπίζουμε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες, μιας και στη χθεσινή μέρα προτιμήσαμε να απέχουμε. Γυρίζουμε σήμερα με Λευκορωσία.

Το ματς το οποίο θα μας απασχολήσει είναι εκείνο της Βιτέμπσκ με την Ντινάμο Μινσκ, το οποίο έχει τα φόντα να κινηθεί σε χαμηλούς ρυθμούς. Η γηπεδούχος απέχει από τις νίκες για τέσσερα παιχνίδια στη σειρά και έρχεται από δύο απανωτές ισοπαλίες, με 1-1 η πιο πρόσφατη κόντρα στην Μπελσίνα. Δέχθηκε γκολ στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, αλλά στα δύο πρόσφατα ματς έδειξε διάθεση να βελτιωθεί στην άμυνα κι εκεί θα προσπαθήσει να στηριχθεί και σήμερα για να αντιμετωπίσει την Ντινάμο Μινσκ.

Η φιλοξενούμενη επικράτησε με 1-0 της Ισλόχ και ήταν η πρώτη νίκη μετά από δύο ήττες στη σειρά. Σκοράρει μεν για πέντε παιχνίδια, αλλά η αλήθεια είναι ότι στο πιο πρόσφατο έδειξε να 
δυσκολεύεται αρκετά. Προφανώς και θα θελήσει να συνεχίσει την αναρρίχησή της στην βαθμολογία, αλλά κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι το παιχνίδι. Θα πάμε με την ισοπαλία στο τέλος του πρώτου μέρους, η οποία προσφέρεται στο 2.10.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.