Header Ads


Unlabelled Η πρώτη «ελληνική» μεταγραφή της ΑΕΚ για το καλοκαίρι!

Η πρώτη «ελληνική» μεταγραφή της ΑΕΚ για το καλοκαίρι!


Ποιος είναι ο παίκτης που έχουν ξεχωρίσει Καρέρα και Ίβιτς - Ποιοι άλλοι εξετάζονται από Ελλάδα!
Εν μέσω πανδημίας, κοντά μισή ντουζίνα νεαροί Ελληνες ποδοσφαιριστές παρουσιάστηκαν ως υποψήφιοι στόχοι της ΑΕΚ. Λογική και επόμενη σε κάθε περίπτωση η στροφή στα… εντός συνόρων, ειδικά βάσει των δεδομένων που σιγά σιγά διαμορφώνει ο κορωνοϊός στα οικονομικά του ποδοσφαίρου, ως εκεί όμως.
Από τους πέντε λοιπόν «στόχους», μόνο ο ένας, τη δεδομένη στιγμή, έχει ρεαλιστικές πιθανότητες να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα», ο μέσος του Πανιωνίου, Γιάννης Οικονομίδης. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο (και παράλληλα ενδεικτικό του πως θα κινηθεί η αγορά ακόμη και σε επίπεδο ομάδων πρωταθλητισμού το ερχόμενο καλοκαίρι) πως είναι και ο μόνος που μένει ελεύθερος τον προσεχή Ιούνιο από την εν λόγω πεντάδα. Το… πιπεράτο της υπόθεσης; Πως ο 22χρονος χαφ εκπροσωπείται από τον αλλοτινό διοικητικό ηγέτη του Ιστορικού, Κωνσταντίνο Τσακίρη, με γνωστό και καταγεγραμμένο (μεταγραφικό και όχι μόνο) παρελθόν – ως πρόεδρος του Πανιωνίου πάντα – με την Ένωση.

Ανάλυση: Η «ελληνική» λίστα του Ίβιτς - Ποιους θέλει η ΑΕΚ από Ελλάδα!

Από εκεί και πέρα, κανείς από τους υπόλοιπους τέσσερις που δημοσιεύτηκαν δεν συγκεντρώνει τα απαιτούμενα για να θεωρηθεί εφικτή και ρεαλιστική περίπτωση. Ο Νταβιώτης, ο εξτρέμ του Ατρόμητου, είναι ακόμη άγουρος (καλά καλά δεν έχει παίξει στους Περιστεριώτες ως βασικός). Ο Κατράνης, έχει προταθεί μήνες τώρα στην ΑΕΚ, αλλά αν δεν μείνει ελεύθερος από τη Σεντ Ετιέν όπου και ανήκει (το πιθανότερο να γίνει βαθιά στο καλοκαίρι), η Ενωση δεν ασχολείται.

Ο Αντζουλάς ο στόπερ του Αστέρα Τρίπολης έχει προτεραιότητα το εξωτερικό ενώ ξεφεύγει και στα οικονομικά, όπως άλλωστε και ο Λιάβας, ο πασπαρτού μεσοαμυντικός του Ατρόμητου, ο οποίος είναι στη «βιτρίνα» των Αγρινιωτών, έχοντας συμβόλαιο άλλωστε ως το καλοκαίρι του 2023.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.