Header Ads


«Κλείδωσε» η νέα συμφωνία ΑΕΚ – Καρέρα στο δείπνο της Γλυφάδας!

«Κλείδωσε» η νέα συμφωνία ΑΕΚ – Καρέρα στο δείπνο της Γλυφάδας!


Ο Ιταλός τεχνικός θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο της «Ένωσης» και την σεζόν 2020-21. 
Ο κύβος ερρίφθη! Χέρι, χέρι θα βαδίσουν ΑΕΚ και Μάσιμο Καρέρα και την επόμενη σεζόν.


Στο χθεσινοβραδινό δείπνο του Ίλια Ίβιτς με τον 55χρονο κόουτς και των εκπροσώπων του Ιταλού προπονητή, Αντρέα Ντ΄Αμίκο και Ανδρέα Δημητρίου σε γνωστό εστιατόριο της Γλυφάδας, υπήρξε πλήρης συμφωνία για την κοινή πορεία των δύο πλευρών και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης απουσίαζε απ΄το δείπνο, ωστόσο ασφαλώς και δεν θα μπορούσε να μην βρισκόταν σε on line σύνδεση με τον τεχνικό διευθυντή της «Ένωσης».

Κι αφού ενημερώθηκε για όλα τα δεδομένα που έπεσαν στο τραπέζι, χωρίς καμία απολύτως χρονοτριβή άναψε το «πράσινο φως» για το κλείσιμο της συμφωνίας που θα κρατήσει τον Ιταλό τεχνικό στον πάγκο της ΑΕΚ (και) την επόμενη σεζόν.

Κάτι που αποτελούσε μεγάλη επιθυμία του διοικητικού ηγέτη των «κιτρινόμαυρων», ο οποίος βλέπει στο πρόσωπο του Καρέρα τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη θέση.

Μπορεί η συμφωνία που έκλεισαν τον περασμένο Δεκέμβριο να΄ταν διάρκειας 1,5 χρόνου, ωστόσο υπήρχε ο καλοκαιρινός…αστερίσκος, σύμφωνα με τον οποίο οι δύο πλευρές θα συζητούσαν εκ νέου μετά το τέλος της φετινής σεζόν την προοπτική να πάνε μαζί και την σεζόν 2020-21 έχοντας ένα μικρό πέναλτι σε περίπτωση που είτε ο Καρέρα είτε η ΑΕΚ ήθελαν να μην συνεχίζουν μαζί.

Εσχάτως, στην ΑΕΚ καταφέρνουν να «δέσουν» τον Καρέρα στα Σπάτα νωρίτερα απ΄την λήξη της φετινής χρονιάς κι αυτό συνιστά μια μεγάλη επιτυχία του κλαμπ, κρίνοντας απ΄την σπουδαία δουλειά και τα θετικά αποτελέσματα του κόουτς τους τρεις μήνες της θητείας του στα Σπάτα.

Παρεμπιπτόντως, το νερό μπήκε στ΄αυλάκι για την επίτευξη της νέας συμφωνίας ΑΕΚ και Καρέρα, έπειτα απ΄το δείπνο που είχε στις 28 Φεβρουαρίου ο Μελισσανίδης με τον κόουτς στη Γλυφάδα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.