Header Ads


Unlabelled Παίκτης του Άρη θέλει να πάει στην ΑΕΚ!

Παίκτης του Άρη θέλει να πάει στην ΑΕΚ!


Έξαλλοι στη Θεσσαλονίκη με ξένο άσο - Προτάθηκε από μόνος του στην Ένωση, δείτε για ποιον πρόκειται!
Προβληματισμένοι είναι οι άνθρωποι του Άρη με τη συμπεριφορά ξένου άσου της ομάδας της Θεσσαλονίκης μετά το ΑΕΚ - Άρης!


Η αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του Χαβιέ Ματίγια και οι τσαμπουκάδες του αμέσως μετά την αποβολή του στο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ προβληματίζουν τους ανθρώπους του Άρη. Ο Ισπανός μέσος κατά τη διάρκεια του ματς είχε αντικρίσει την κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα πάνω στον Λιβάγια, αλλά ο Πορτογάλος διαιτητής Ντίας, έβγαλε τελικά την κόκκινη κάρτα από το τσεπάκι του αφού συμβουλεύτηκε το VAR.

Όταν λοιπόν αποβλήθηκε ο Ματίγια έγινε έξαλλος.
Φώναζε σαν «τρελός» στον διαιτητή και μετά καθώς αποχωρούσε από το γήπεδο έβριζε και κλοτσούσε μπουκάλια στον πάγκο. Οι άνθρωποι του Άρη μάταια προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν. Αποκορύφωμα ήταν το μπουκάλι που κλώτσησε προς την εξέδρα των φιλάθλων της ΑΕΚ. Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ» η συμπεριφορά αυτή δεν άρεσε στους Θεσσαλονικείς.


Μάλιστα, υπενθυμίζεται πως δεν πάνε πολλές μέρες από τότε που ο 31χρονος μέσος αυτοπροτάθηκε στην ΑΕΚ με φόντο την καλοκαιρινή λήξη του συμβολαίου του με τον Άρη. Το συμβόλαιο του έμπειρου μέσου με τους Θεσσαλονικείς ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020. Οι δυο πλευρές βρίσκονται σε επαφή και παρά το αρχικό καλό κλίμα, διαπιστώθηκε ότι υπάρχει απόσταση στο οικονομικό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο παίκτης να έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του και τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Έτσι, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης έχει προταθεί στην ΑΕΚ. Για την ώρα δεν υπάρχει πληροφόρηση για το τι σκέφτεται η Ένωση. Το γεγονός όμως πως πρόκειται για έναν ποιοτικό παίκτη που γνωρίζει το πρωτάθλημα και μπορεί να αποκτηθεί χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα αυξάνει τις πιθανότητες για παραμονή του στα ελληνικά γήπεδα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.