Header Ads


Unlabelled Τα «θέλω» του Καρέρα για το νέο συμβόλαιο!

Τα «θέλω» του Καρέρα για το νέο συμβόλαιο!


Ποιες είναι οι απαιτήσεις του Ιταλού προπονητή, άμεσα η πρώτη συνάντηση, θέλει να τον «δέσει» η Ένωση!
Είχαμε πει από την πρώτη στιγμή πως η συνεργασία των δύο πλευρών είχε συγκεκριμένο ορίζοντα, το επόμενο καλοκαίρι.

Διαφορετικά ο Ιταλός δεν θα έρχονταν στην Ελλάδα και άλλωστε ούτε και οι άνθρωποι της Ενωσης έχοντας "καεί" στο πρόσφατο παρελθόν από μακροχρόνιες συμφωνίες δεν ήθελαν μία ακόμη χωρίς να μπορούν να απεμπλακούν από αυτήν χωρίς κόστος.

Το πέναλτι που προβλέπεται για τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, πάλι όπως είχαμε εξ αρχής τονίσει, είναι συμβολικό και σε καμία περίπτωση δεν είναι δεσμευτικό ή απαγορευτικό για ένα "διαζύγιο". Συνεπώς, η παραμονή του Καρέρα, πρακτικά θα συζητηθεί από μηδενική βάση. Από την πλευρά της AΕΚ υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση για τη δουλειά και την αποτελεσματικότητα του Ιταλού τεχνικού, ο οποίος σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να περάσει τη φιλοσοφία του, βελτιώνοντας κατακόρυφα την εικόνα των "κιτρινόμαυρων".

Από τη δική του πλευρά, ο Καρέρα επίσης είναι ικανοποιημένος από όσα έχει συναντήσει και ζει στην καθημερινότητα του στην ΑΕΚ και αυτό αποτελεί μια θετική βάση για την Ένωση προκειμένου να κρατήσει τον Ιταλό στον πάγκο της. Δεν φτάνει όμως μόνο αυτό. Επαφή, επικοινωνία, καλή συνεργασία υφίσταται, ωστόσο ο Καρέρα θέλει και αυτό έχει διαμηνύσει στους ανθρώπους της Ενωσης να έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο στη δημιουργία της ομάδας για τις επόμενες σεζόν.

Προφανώς, αυτή του η απαίτηση συνδέεται και με ανάλογη οικονομική ανταμοιβή. Θέλει ένα σαφώς καλύτερο συμβόλαιο σε σχέση με το τρέχον (που έτσι κι αλλιώς ήταν, εκατέρωθεν, "εκτάκτου ανάγκης"), αλλά και εγγυήσεις ως προς τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Ξεκαθαρίστηκε άλλωστε στο προ δεκαημέρου δείπνο του Καρέρα με τον ισχυρό άνδρα της Ενωσης, Δημήτρη Μελισσανίδη.

Η προδιάθεση για συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών υφίσταται και είναι δεδομένη. Δεν αποτελεί όμως και εγγύηση για την υλοποίηση της, ειδικά από τη στιγμή που η ματιά του Καρέρα είναι πάντα στην πατρίδα του σε περίπτωση που παρουσιαστεί η δυνατότητα να εργαστεί εκεί. Γι’ αυτό και το ζητούμενο πλέον της Ένωσης είναι άμεσα, πιθανότατα ακόμη και εντός των play-off να υπάρχει σαφής εικόνα για το τι θα χρειαστεί προκειμένου να "δέσει" τον Καρέρα και να κάνει τον προγραμματισμό της με τον Ιταλό στον πάγκο της.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.