Header Ads


Super League K19: Αρης-ΑΕΚ 3-1

Super League K19: Αρης-ΑΕΚ 3-1


Η ομάδα Κ19 της ΑΕΚ ηττήθηκε με 3-1 από την αντίστοιχη του Αρη Θεσσαλονίκης σε  αγώνα για τη 24η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2019-20 που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Καραμπουρνιώτη στην Πυλαία.
Η ΑΕΚ αναγκάστηκε για μία ακόμα φορά να παραταχθεί με πολλές και σοβαρές απουσίες (Καραβίδας, Αρβανίτης, Τσαρούχας, Μαχαίρας, Χριστόπουλος, Τσιγαρίδης) και με μόνο 16 παίκτες στην αποστολή, εκ των οποίων οι περισσότεροι ήταν στη μικρότερη ηλικία (γεννημένοι 2002). Ολα χάθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, όταν τα σοβαρά αμυντικά της λάθη και η αποτελεσματικότητα των παικτών του Αρη έφεραν το σκορ στο 3-0.

Μόλις στο 3' ο Βαγγέλης Σπαρτιάτης εκμεταλλεύθηκε το κενό στην άμυνα και μπήκε στην περιοχή για να κάνει με πλασέ το 1-0 και στο 14' ο Βαβλιάκης αξιοποίησε μια λάθος μεταβίβαση στην άμυνα της ΑΕΚ και με ωραίο σουτ έκανε το 2-0.

Η ΑΕΚ προσπάθησε να αντιδράσει και έχασε μια καλή ευκαιρία σε σουτ του Κώστα Σταμούλη που απέκρουσε ο τερματοφύλακας Αποστόλης Τσιλιγγίρης στο 20', όμως στην επόμενη ευκαιρία του Αρη στο 36' έγινε το 3-0 με σουτ του Πέτρου Μπακούτση. Η ομάδα του Ηλία Καλοπήτα ήταν και άτυχη, αφού στο 40' ο Σταμούλης βρήκε ωραία τον Μιχάλη Κοσίδη που έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι και στη συνέχεια ο Κώστας Ρουκουνάκης σούταρε στα σώματα.

Στο 5ο λεπτό του β' ημιχρόνου η ΑΕΚ έφτασε στο γκολ με ωραίο τελείωμα του Μιχάλη Κοσίδη μετά από εξαιρετική κάθετη κίνηση και πάσα του Περικλή Δημητρίου. Ο Αρης ωστόσο έλεγξε την κατάσταση (είχε και ένα δοκάρι με τον Χατζηπιρπιρίδη στο 64') και το σκορ δεν άλλαξε. Τελευταίες καλές στιγμές του αγώνα ήταν οι αποκρούσεις του Γιώργου Θεοχάρη σε σουτ των Πάγκου και Χατζηπιρπιρίδη στα τελευταία λεπτά.

Κίτρινες κάρτες είδαν οι Κριμιτζάς (Αρης) και Ρουκουνάκης, Δημητρίου, Σαρδέλης (ΑΕΚ).

Αρης (Κώστας Καζάνας): Τσιλιγγίρης, Κατσουλίδης, Βασιλόπουλος,  Μπαγκαλιάνης, Σεγκέργκης, Κριμιτζάς (77' Τράκας) Χατζηπιρπιρίδης, Μπακούτσης (83' Νέρο)  Βαβλιάκης (61' Πάπας) Μαρμαρίδης (61' Πάγκος) Σπαρτιάτης (83' Μπαλικτσής)

ΑΕΚ (Ηλίας Καλοπήτας): Θεοχάρης, Κάτσικας, Σταμούλης, Λιωνής (68' Τόλιος) Κώτσιος (81' Κώτσιος) Ποζατζίδης, Ρουκουνάκης, Σαρδέλης, Δημητρίου (68' Κορομηλάς) Μπότος (46' Μαντζουρανάκης) Κοσίδης.

Διαιτητής: Ασβεστόπουλος (Κιλκίς)

Βοηθοί: Χαραλαμπόπουλος (Κιλκίς) Μαυρίδης (Κιλκίς)
aekfc.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.