Header Ads


Αγγελόπουλος: «Στο νέο μας γήπεδο στο ξεκίνημα της επόμενης σεζόν!»

Αγγελόπουλος: «Στο νέο μας γήπεδο στο ξεκίνημα της επόμενης σεζόν!»


Όλες οι αποκαλύψεις του Μάκη Αγγελόπουλου σε σεμινάριο του ΙΕΚ ΑΚΜΗ 
Σε σεμινάριο στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Μάκης Αγγελόπουλος, μιλώντας για περίπου δύο ώρες σε σπουδαστές δημοσιογραφίας και προπονητικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Μεταξύ άλλων, ο Αγγελόπουλος αποκάλυψε πως η μπασκετική ΑΕΚ θα μπει στο νέο της γήπεδο με το ξεκίνημα της επόμενης αγωνιστικής σεζόν, ενώ υπογράμμισε πως το όλο πρότζεκτ του γηπέδου θα περιλαμβάνει πολλές εκπλήξεις καθώς «στόχος είναι να… χτιστεί νέο μπασκετικό κοινό πέρα από τη βάση οπαδών που υπάρχει αυτή τη στιγμή».

 Επιπλέον, εξέφρασε τη σιγουριά του για το BLCκαι πως η συγκεκριμένη διοργάνωση θα αποτελέσει το μέλλον του ευρωπαϊκού μπάσκετ, εκτιμώντας ότι το μοντέλο της Ευρωλίγκα θα καταρρεύσει. Επίσης, ο Αγγελόπουλος εξέφρασε τις επιφυλάξεις του για την υποψηφιότητα του Λιόλου για την προεδρία της ΕΟΚ, τονίζοντας πως υπάρχει διπλό ηθικό ασυμβίβαστο: «Δεν θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου πρόεδρο της ΕΟΚ που ελέγχει τη διαιτησία και παράλληλα και πρόεδρο της ΑΕΚ».

Συν τοις άλλοις, εξέφρασε την πίστη του ότι η ΑΕΚ μπορεί να κοντράρει τον Παναθηναϊκό στους τελικούς, ενώ υπογράμμιζε πως ο Ντούσαν Σάκοτα θα κλείσει την καριέρα του στη Βασίλισσα. Το σεμινάριο συντόνισαν οι Δημήτρης Χατζηγεωργίου και Πάνος Λούπος.

*aek365.org
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.