Header Ads


Πρόεδρος Μούρα: «Ο Λάτσι υπέγραψε πριν μιάμιση εβδομάδα στην ΑΕΚ»

Πρόεδρος Μούρα: «Ο Λάτσι υπέγραψε πριν μιάμιση εβδομάδα στην ΑΕΚ»


Με δήλωσεις του σε Σλοβενική εφημερίδα ο Ρόμπερτ Κούζμιτς έδωσε διευκρινησεις για την καθυστερηση στις ανακοινώσεις της μεταγραφής του 17χρονου Σλοβένου σέντερ μπακ στην ΑΕΚ !
Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Πρόσφατα ο νεαρός Ζίγκα Λάτσι αποχώρησε από τη Μούρα. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός, που ενηλικιώνεται στις 20 Ιουλίου, πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, αλλά ακόμα δεν έχει φορέσει τη φανέλα του γίγαντα της Αθήνας, ΑΕΚ.

Ο πρόεδρος της Μούρα, Ρόμπερτ Κούζμιτς, μίλησε για τις δυσκολίες που προέκυψαν, λέγοντας το εξής: "Το συμβόλαιο υπεγράφη 1.5 εβδομάδα πριν. Ωστόσο, από τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής είναι, ακόμα, ανήλικος, η διαδικασία ολοκλήρωσης της μεταγραφής παίρνει χρόνο, καθώς όλα τα ζητήματα πρέπει να εγκριθούν από τις αρμόδιες υποεπιτροπές της FIFA. Τότε, ο Λάτσι θα μπορέσει να πάρει μεταγραφή χωρίς δυσκολία.".

Η Μούρα αναμένει όλα να έχουν ξεκαθαρίσει, μέσα στις επόμενες μέρες, όπου αναμένεται να επισημοποιηθεί η μεταγραφή του Λάτσι. Επίσης, η εφετινή χειμερινή μεταγραφική περίοδος είναι η πρώτη όπου η Μούρα θα αποσπάσει μεγάλο ποσό για την παραχώρηση παίκτη. Πρόσφατα, τα ελληνικά Μέσα ανέφεραν πως το κόστος μεταγραφής του Λάτσι θα φτάσει τις 300.000 ευρώ.

*aek365.org
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.