Header Ads


Unlabelled «Παραμιλούν» οι παίκτες με τον Μάσιμο Καρέρα!

«Παραμιλούν» οι παίκτες με τον Μάσιμο Καρέρα!


Έχει «τρελάνει» τους πάντες στην ΑΕΚ, δείτε όλα όσα λένε οι παίκτες της Ένωσης για εκείνον!
Ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις έχει αφήσει ως τώρα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ ο Μάσιμο Καρέρα.Ο Μάσιμο Καρέρα ήρθε στα Σπάτα για λογαριασμό της ΑΕΚ, τον Δεκέμβριο του 2019. Σχεδόν δύο μήνες μετά, ο Ιταλός προπονητής τα πηγαίνει περίφημα τόσο στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο, όσο και στα αποδυτήρια.




Δεν είναι μόνο τα θετικά αποτελέσματα που έχει φέρει εντός αγωνιστικού χώρου αλλά και η αλλαγή κλίματος στα αποδυτήρια.

Ο 55χρονος φέρεται να είναι μάλιστα ο απόλυτος κυρίαρχος μέσα σε αυτά κρατώντας τις ισορροπίες και επεμβαίνοντας όπου και όταν χρειαστεί.

Οι παίκτες της Ένωσης έχουν να το λένε για τον κόουτς τους.

Είναι απίστευτα αυστηρός, απόλυτος στα πρέπει και στα θέλω του, αλλά τρομερά δίκαιος. Χιμένεθ στην καλύτερη version του, σύμφωνα με την Live Sport. O Ιταλός φροντίζει για τα πάντα. Δεν θέλει να υπάρχουν προστριβές ανάμεσα στους παίκτες και γι’ αυτό κάνει ότι καλύτερο μπορεί προκειμένου να μένουν όλοι ικανοποιημένοι. Ξέρει τις ικανότητες του κάθε ποδοσφαιριστή του, πως να τον προσεγγίζει αλλά και πως να ζητάει από τον καθένα αυτό που θέλει. Και αυτό είναι που μετράει.

Σημειώνεται, πως αγωνιστικά με τον Καρέρα στο τιμόνι της η ΑΕΚ έχει δεχθεί μόλις έξι γκολ σε 13 αναμετρήσεις ενώ διατηρεί ανέπαφη την εστία της σε εφτά παιχνίδια. Παράλληλα, έχει σημειώσει 18 γκολ με 14 διαφορετικούς παίκτες (Λιβάγια, Μάνταλο, Αλμπάνη, Ολιβέιρα, Σβάρνα, Σιμόες, Βέρντε, Λόπες, Οικονόμου, Γαλανόπουλο, Κλωναρίδη, Κρίστιτσιτς και Αραούχο) ενώ έχει σταματήσει να δέχεται γκολ από στημένες φάσεις.

Ο ίδιος ο Καρέρα μιλώντας σήμερα στη ρωσική σελίδα, sport24.ru. δήλωσε ικανοποιημένος από τους πρώτους του μήνες στον πάγκο της ΑΕΚ.

Ο Ιταλός προπονητής της Ένωσης ξεκαθάρισε ότι δεν περίμενε το ξεκίνημά του στην Αθήνα να είναι τόσο επιτυχημένο και έθεσε ως στόχο να ροκανίσει όσο το δυνατό τη διαφορά από την κορυφή.

«Ας μην βιαζόμαστε τόσο. Όμως δουλεύω ακριβώς γι’ αυτό. Και θα κάνουμε τα πάντα να συμβεί. Η διαφορά που υπάρχει τώρα από την κορυφή είναι μεγάλη, αλλά θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και θα προσπαθήσουμε να την καλύψουμε. Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα μία τέτοια επιτυχημένη έναρξη στη συνεργασία μου με την ΑΕΚ. Ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε να έχουμε καλά αποτελέσματα με βάση τη δουλειά μας στη φυσική κατάσταση και στην τακτική, που κάνουμε καθημερινά μαζί με την ομάδα προπονητών. Το πιο δύσκολο διάστημα ήταν όταν παίξαμε τρεις αγώνες σε μία εβδομάδα με ΑΕΛ, Βόλο και Ολυμπιακό».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.