Header Ads


Με νέα πρόσωπα στο Αγρίνιο η ΑΕΚ

Με νέα πρόσωπα στο Αγρίνιο η ΑΕΚ



Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας θέλει να κάνει σήμερα η ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει στο Αγρίνιο τον τοπικό Παναιτωλικό. 

Συνέχεια στην καλή εμφάνιση επί του Ατρομήτου καλείται να δώσει σήμερα η ΑΕΚ, η οποία παίζει εκτός έδρας με τον Παναιτωλικό για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας (17:00, Cosmote Sport 2).

Η «Ένωση» θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης, καθώς το Κύπελλο αποτελεί ένας από τους στόχους στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο.

Η ΑΕΚ ταξίδεψε με έξι απουσίες στο Αγρίνιο, καθώς δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Λόπες, Ολιβέιρα, ο τιμωρημένος Κρίστιτσιτς, και οι Μπάρκας, Γιακουμάκης.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Τσιντώντας, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Βράνιες, Οικονόμου και Σβάρνα, ενώ ως φουλ μπακ θα αγωνιστούν οι Βασιλαντωνόπουλος και Χουλτ.

Ο Σιμόες και ο Σαμπανάτζοβιτς θα παίξουν στα χαφ, ενώ λίγο πιο μπροστά θα είναι ο Μάνταλος. Το δίδυμο στην επίθεση θα αποτελέσουν ο Αλμπάνης και ο Αραούχο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αθανασιάδης, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Σιμάνσκι, Βέρντε, Κλωναρίδης, Σαρδέλης, Λιβάια και Χριστόπουλος.

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.