Header Ads


Παπαθεοδώρου: «Το Κύπελλο ήταν βασικός μας στόχος - Να γίνει καλό παιχνίδι»

Παπαθεοδώρου: «Το Κύπελλο ήταν βασικός μας στόχος - Να γίνει καλό παιχνίδι»


Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στην συνέντευξη Τύπου πριν τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου

Η ΑΕΚ ρίχνεται αύριο στην μάχη του τελικού Κυπέλλου με αντίπαλο τον Προμηθέας Πατρών και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου θέλησε να κρατήσει χαμηλά τους τόνους αναφορικά με την αυριανή πολύ σημαντική αναμέτρηση.

Αρχικά ο τεχνικός της ΑΕΚ ανέφερε: «Ειμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Ήταν απο τους βασικούς στόχους να φτάσουμε και να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Η φιλοξενία και η οργάνωση είναι εξαιρετική. Ξέρουμε ότι το ματς θα είναι δύσκολο. Είναι μια ομάδα που έχει κερδίσει τον σεβασμό των φιλάθλων με όσα κάνει. Το παν είναι να γίνει καλό ματς.»

«Και οι δυο θέλουν το Κύπελλο. Πολλές φορές όμως όποιος αποδείξει ότι το θέλει πιο πολύ, εκείνος το παίρνει. Ποιος θα διεκδικήσει μπάλες, ποιος θα τσαλακώσει το σώμα του, αυτός που θα είναι πιο εύστοχος θα κερδίσει το παιχνίδι. Σίγουρα θα παίξει ρόλο και η μέρα που θα βρεθούν κάποιοι μεγάλοι παίκτες. Η ποιότητα των παικτών θα καθορίσει πολλά. Ο Προμηθέας είναι μια ομάδα που έχει αλλάξει πολλά στη δομή της. Φαίνεται πιο πολύ ο Λουκάς και ο Χολ, αλλά υπάρχουν αρκετοί που κάνουν μικρά και σημαντικά πράγματα μέσα στο γήπεδο».

Για το αν η ΑΕΚ είναι το φαβορί: «Οχι δεν είμαστε φαβορί. Είμαστε δυο ομάδες σε κοντινό επίπεδο. Έχει αποδειχθεί στο πρωτάθλημα. Υπαρχουν περίοδοι καλοί και για τις δυο ομάδες. Το άγχος υπάρχει στο στρατόπεδό μας γιατί είμαστε η ΑΕΚ!»

*enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.