Header Ads


Χριστόπουλος, το νέο διαμάντι της ΑΕΚ!

Χριστόπουλος, το νέο διαμάντι της ΑΕΚ!


Ο Βαγγέλης Καραμφυλλίδης σκιαγραφεί το προφίλ του νεαρού ταλαντούχου επιθετικού του Δικεφάλου που πήρε το βάπτισμα το πυρός στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό.
Ο Ευθύμης Χριστόπουλος έκανε πριν λίγες μέρες το ντεμπούτο του με την ΑΕΚ κόντρα στον Παναιτωλικό, στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι με την μεγάλη ομάδα. Ο 20χρονος επιθετικός αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του Δικεφάλου και βρίσκεται στα τμήματα υποδομής από το 2015. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα έκανε με την ομάδα του Αχαϊκού και κατόπιν εντάχθηκε στις ακαδημίες της Ένωσης. Είναι αρχηγός της ομάδας Νέων της ΑΕΚ (Κ-19) και την φετινή αγωνιστική περίοδο διανύει την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του, καθώς έχει πετύχει ήδη 12 τέρματα, γενόμενος έτσι πρώτος σκόρερ τόσο της ΑΕΚ Κ-19, όσο και της κατηγορίας!

Ο Χριστόπουλος αγωνίζεται τόσο στην κορυφή της επίθεσης, όσο και στα φτερά αυτής. Έχει γαλουχηθεί με τις αξίες της Ένωσης, όντας ποδοσφαιριστής αλλά και οπαδός της από νεαρή ηλικία. Είδωλό του είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο και επιθυμεί να του μοιάσει, ενώ από τους παίκτες του υπάρχοντος δυναμικού της ΑΕΚ θαυμάζει τον Νέλσον Ολιβέιρα του οποίου την εκτελεστική δεινότητα θέλει να αφομοιώσει στο παιχνίδι του. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη είναι διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Κ-16, Κ-17 και Κ-19 της χώρας μας και αποτελεί ένα διαμάντι που αναμένεται να λάμψει στο εγγύς μέλλον, τόσο με την ομάδα του Δικεφάλου, όσο και με τα εθνικά γαλανόλευκα χρώματα!

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.