Header Ads


«Κρατάει» τον Βράνιες ο Καρέρα!

«Κρατάει» τον Βράνιες ο Καρέρα!


Ο Μάσιμο Καρέρα θέλει να κρατήσει στην ΑΕΚ και μετά το καλοκαίρι τον Βράνιες!
Σύμφωνοι, πρώιμο. Και στην περίπτωση του, επικίνδυνο. Δεν είναι να προγραμματίζεις με τον Ογκνιεν Βράνιες. Οχι για μήνες μπροστά, ούτε για το επόμενο λεπτό.
Θυμηθείτε μόνο τις διακυμάνσεις του. Εκτός ομάδας τον Νοέμβριο, προσπάθεια για να τερματιστεί ο δανεισμός του ακόμη και τον Δεκέμβριο. Το χαρτί όμως, γύρισε. Ξανά.

Με την απαραίτητη, την κομβική φυσικά συμβολή του Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος δεν έχει αφήσει παίκτη που να μην αγγίξει. Στον Βόσνιο θα σταματούσε; Ή μήπως δεν θα έβρισκε το κουμπί του; Ακόμη και να μην το έχει βρει,  η μετάλλαξη του «Ογκι» ενόσω στον πάγκο βρίσκεται ο Ιταλός είναι αν όχι εντυπωσιακή, τουλάχιστον αξιομνημόνευτη και σίγουρα ξυπνάει μνήμες της πληθωρικής παρουσίας του στην πρώτη του θητεία στην «Ενωση».

Γι’ αυτό λοιπόν, εκτός από το χαρτί, έχει γυρίσει και το κλίμα. Από εκεί που άπαντες θεωρούσαν λοιπόν τον Βόσνιο τελειωμένη υπόθεση, γίνονται πλέον δεύτερες σκέψεις. Με τη συνδρομή μάλιστα και του Καρέρα. Αν ο Ιταλός παραμείνει και του χρόνου στον πάγκο της ΑΕΚ (κάτι που για μένα είναι το βασικότερο στοίχημα εν όψει του καλοκαιριού), τότε δεδομένα θέλει και τον Βράνιες στην ομάδα.

Και έτσι θα γίνει προσπάθεια αγοράς του από την Αντερλεχτ, με την οποία πέραν του δανεισμού δεν έχει συμφωνηθεί απολύτως τίποτα. Με την απαραίτητη φυσικά προϋπόθεση πως ο εκρηκτικός Βράνιες δεν θα «ξυπνήσει» ξανά ως το τέλος της χρονιάς…
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.