Header Ads


Unlabelled Μεγάλη υπέρβαση ο Μελισσανίδης για νέο Λιβάγια!

Μεγάλη υπέρβαση ο Μελισσανίδης για νέο Λιβάγια!


Μεταγραφή για την... Αγιά Σοφιά από την ΑΕΚ με χαφ που έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά.
Μία πολύ σημαντική υπέρβαση ετοιμάζεται να κάνει η διοίκηση της ΑΕΚ, σε ένα deal που θυμίζει πολύ αυτό που κατάφεραν οι Κιτρινόμαυροι για τον Μάρκο Λιβάγια.



Από τις 3 Φεβρουαρίου λοιπόν, χωρίς καλά καλά ο Νταμιάν Σιμάνσκι να έχει προλάβει να μάθει τους… δρόμους που οδηγούν στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ, είχαμε επισημάνει πως στην Ενωση ήταν απόλυτα ικανοποιημένοι από τις πρώτες εικόνες και παραστάσεις του Πολωνού και πως έτριβαν τα χέρια τους για τη συμφωνία που είχαν πετύχει με την Αχμάτ Γκρόζνι για τον δανεισμό του Πολωνού.



Συμφωνία α λα Λιβάγια, που επιτρέπει στους "κιτρινόμαυρους" να τον κάνουν δικό τους καταβάλλοντας 1,5 εκατ. ευρώ στον ρωσικό σύλλογο, σε τρεις ισόποσες, εξαμηνιαίες δόσεις των 500.000 ευρώ η κάθε μία, με τον ίδιο τον Σιμάνσκι να έχει ήδη συμφωνήσει (όπως και ο Κροάτης) σε τετραετές συμβόλαιο με την Ενωση που θα του αποφέρει συνολικά 1,8 εκατ. ευρώ.

Από τις 11 Φεβρουαρίου υπήρχαν έντονες σκέψεις, για την ενεργοποίηση, άμεσα του buy-out του Πολωνού.

Τονίζαμε χαρακτηριστικά τότε: "στην ΑΕΚ δεν πρόκειται να αφήσουν την ευκαιρία -όπως εξελίχτηκαν τα πράγματα- ανεκμετάλλευτη και ούτε θα περιμένουν την ύστατη ώρα για να ενημερώσουν τον ρωσικό σύλλογο πως θα αγοράσουν τον Σιμάνσκι.

Ηδη έχουν ξεκινήσει σχετικές διαδικασίες, προβλεπόμενες βάσει αυτών το σχετικό παζάρι μήπως και επιτευχθεί κάποια καλύτερη τιμή, αλλά ανεξαρτήτως της επιτυχίας ή όχι της εν λόγω προσπάθειας, το δεδομένο υφίσταται και δεν αλλάζει.

Ο Σιμάνσκι θα αγοραστεί από την ΑΕΚ και έτσι θα ενεργοποιηθεί και το δικό του συμβόλαιο, στο οποίο έχει ήδη συμφωνήσει (δείγμα ακόμη της σχετικής πρόθεσης αγοράς που προϋπήρχε) και θα τον κρατήσει με τα κιτρινόμαυρα για την επόμενη τετραετία (ως το καλοκαίρι του 2024 δηλαδή)".

Κάτι που σε χθεσινό ρεπορτάζ τής πάντα καλά ενημερωμένης σε θέματα ΑΕΚ, "ΩΡΑΣ" επιβεβαιώνεται -για ακόμη μια φορά- μέχρι κεραίας.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.