Header Ads


Γαρμπή - Σχοινάς: Τους λήστεψαν μέσα στο σπίτι τους

Γαρμπή - Σχοινάς: Τους λήστεψαν μέσα στο σπίτι τους


Οι τέσσερις δράστες που φαίνεται παρακολουθούσαν το ζευγάρι, έστησαν καρτέρι έξω από την οικία τους στη Ν. Ερυθραία και μόλις γύρισε από την εργασία της η Καίτη Γαρμπή την ακινητοποίησαν και εισέβαλαν στην οικία.
Θύματα μίας άγριας ληστείας έπεσε το ζευγάρι των γνωστών τραγουδιστών Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς, μέσα στο σπίτι τους, στη Νέα Ερυθραία, λίγο πριν τις έξι το πρωί του Σαββάτου.





Τέσσερις ένοπλοι κουκουλοφόροι που φαίνεται παρακολουθούσαν το ζευγάρι και γνώριζαν τις κινήσεις τους, είχαν στήσει καρτέρι στην Καίτη Γαρμπή έξω από το σπίτι της.

Μόλις η γνωστή τραγουδίστρια επέστρεψε από την εργασία της και στάθμευσε το αυτοκίνητό της έξω από την οικία της, οι δράστες της επιτέθηκαν και την ακινητοποίησαν υπό την απειλή των όπλων.

Αμέσως μετά την ανάγκασαν υπό την απειλή των όπλων να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού της και μόλις εισέβαλαν στο εσωτερικό της οικίας ακινητοποίησαν υπό την απειλή των όπλων και τον σύζυγό της Διονύση Σχοινά.

Αμέσως μετά οι κακοποιοί έδεσαν τους δύο τραγουδιστές και υπό την απειλή των όπλων πάντα απαίτησαν να τους υποδείξουν που είναι το χρηματοκιβώτιο.

Οι ληστές αφαίρεσαν χρηματικό ποσό που εντόπισαν και άγνωστο μέχρι στιγμής αριθμό από τιμαλφή και κοσμήματα αξίας και τράπηκαν σε φυγή. Το ζευγάρι σε κατάσταση σοκ μπόρεσε κάποια στιγμή να καλέσει την Αστυνομία. Στην ευρύτερη περιοχή ακολούθησαν αναζητήσεις από την Αστυνομία για τον εντοπισμό των δραστών δίχως όμως αποτέλεσμα.

Σημειώνεται ότι πριν μερικές ημέρες, άγνωστοι δράστες είχαν διαρρήξει και την εξοχική κατοικία του ζευγαριού στην Επίδαυρο, όπως και άλλων καλλιτεχνών. Έρευνα για την ληστεία διενεργεί η Ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.