Header Ads


Τι άλλο να κάνει ο Ζήσης;

Τι άλλο να κάνει ο Ζήσης;


Μια απαράδεκτη και τραγική εμφάνιση από την ΑΕΚ, μια ήττα στα όρια του διασυρμού, μια ΑΕΚ που διαλύει μόνη της ότι χτίζει όλη την χρονιά - Η Βασίλισσα ηττήθηκε με 93-76, με τον Νίκο Ζήση στην επανεμφάνισή του στα κιτρινόμαυρα να προσπαθεί να σώσει ότι σώζεται.

Η ΑΕΚ παραδόθηκε από νωρίς στις διαθέσεις της Μπούργος και γνώρισε τρίτη διαδοχική ήττα στη φάση των ομίλων του BCL (93-76), με το αποτέλεσμα αυτό να βάζει σε περιπέτειες την Ένωση στον όμιλο.
Το ταξίδι της ΑΕΚ στην Ισπανία ήταν εξ αρχής δύσκολο. Τα πράγματα «στράβωσαν» και στην εξέλιξη της αναμέτρησης, όταν ο Κιθ Λάνγκφορντ έμεινε στον πάγκο λόγω τραυματισμού.

Η Μπούργος ήταν αποφασισμένη να πάρει τη νίκη και χωρίς τον πιο επικίνδυνο παίκτη από πλευράς ΑΕΚ πάνω στο παρκέ πάτησε το γκάζι. Ο Μπενίτε έκανε ό,τι ήθελε στην επίθεση της ισπανικής ομάδας και με την άμυνα της Ένωσης να μην έχει τη γνωστή συνέπειά της, η διαφορά έφτασε σε υψηλά επίπεδα στο τέλος του πρώτου μέρους (54-34).

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ ανέβασε την έντασή της στην άμυνα, όμως ο ρυθμός ήταν στα χέρια των παικτών της Μπούργος, η οποία διατήρησε σε υψηλά επίπεδα για το +17 στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου (74-57). Η Ένωση προσπάθησε να μαζέψει τη διαφορά με τον Γιαννόπουλο να φωνάζει παρών στην αναμέτρηση (81-70, 36'), όμως η Μπούργος είχε τον έλεγχο του αγώνα και χωρίς να ξεφύγει από το πλάνο της έφτασε στη νίκη.

Με το αποτέλεσμα αυτό η Ένωση υποχώρησε στο 7-5, με την Μπούργος να «πιάνει» την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου στη βαθμολογία και πλέον να έχει τον πρώτο λόγο σε ισοβαθμία των δύο ομάδων στο τέλος της φάσης των ομίλων

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.