Header Ads


«Ο Ζήσης θέλει να πάει στην ΑΕΚ, λατρεύει την ιδέα να κλείσει την καριέρα του εκεί»!

«Ο Ζήσης θέλει να πάει στην ΑΕΚ, λατρεύει την ιδέα να κλείσει την καριέρα του εκεί»!


Τι αναφέρουν στην Ισπανία για την μεγάλη επιστροφή που είναι προ των πυλών
Η αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη επιστροφή του Νίκου Ζήση στην ΑΕΚ, για την οποία σας ενημερώσαμε χθες τα μεσάνυχτα, έχει ξεκινήσει.





Κάτι το οποίο έρχονται να επιβεβαιώσουν και οι Ισπανοί, αφού η ιστοσελίδα «lesportiudecatalunya» σε σχετικό της ρεπορτάζ, κάνει εκτενή αναφορά στον 36χρονο πλέι μέικερ.

«Ο Ζήσης θέλει να πάει στην ΑΕΚ και να τελειώσει εκεί την καριέρα του», αναφέρει συγκεκριμένα η ισπανική σελίδα που καταγράφει την μεγάλη επιθυμία του παίκτη να φορέσει και πάλι τα κιτρινόμαυρα.

Παράλληλα η «lesportiudecatalunya» σημειώνει πως το κλειδί για να αποχωρήσει ο Ζήσης από την Μπανταλόνα και την Ισπανία, είναι η οικογένεια του (όπως διαβάσατε η γυναίκα, του, είναι στο μήνα της για να γεννήσει το τέταρτο παιδάκι τους και βρίσκεται ήδη στην Αθήνα).

Από την μεριά της, η ιστοσελίδα «piratasdelbasket» σημειώνει: «15 χρόνια μετά, ο Ζήσης θέλει να ολοκληρώσει έναν κύκλο. Έλαβε πρόταση από την ΑΕΚ για 1,5 χρόνο, μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Ο Ζήσης λατρεύει την ιδέα να τελειώσει την καριέρα του εκεί απ’ όπου ξεκίνησε. Η συμφωνία είναι δεμένη»!

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.