Header Ads


Μπρέσεβιτς: «Η ΑΕΚ είναι οικογένεια!»

Μπρέσεβιτς: «Η ΑΕΚ είναι οικογένεια!»


Ο Ιβάν Μπρέσεβιτς μιλάει στο aekfans21.com και τον Βαγγέλη Ζιμετάκη για τις αναμνήσεις του από την ΑΕΚ, τις ομορφότερες στιγμές του στην ομάδα, την Αγιά Σοφιά και τα μελλοντικά του σχέδια. 


Aναλυτικά:

Πρόσφατα ανέβασες ένα στόρι στα social media από έναν αγώνα της ΑΕΚ. Θυμάσαι ακόμα την ομάδα μας;

«Ναι φυσικά! Όποτε μου δίνεται η ευκαιρία παρακολουθώ τους αγώνες της ΑΕΚ και θέλω να ενημερώνομαι πάντα για το τι συμβαίνει στην ομάδα».

Ποια είναι η ομορφότερη ανάμνησή σου από την ΑΕΚ;

«Έχω πολλές όμορφες αναμνήσεις, αλλά η ομορφότερη ίσως να είναι όταν σκόραρα στο τελευταίο λεπτό κόντρα στο Αιγάλεω. Ήταν ένα τρελό παιχνίδι και γεμάτο ένταση. Οι οπαδοί του Αιγάλεω μας προσέβαλαν και μας πετούσαν αντικείμενα! Θυμάμαι ότι μετά το παιχνίδι, μείναμε στο γήπεδο όλοι μαζί. Οι εξέδρες είχαν πάρει φωτιά και ένας οπαδός της ΑΕΚ ήρθε και μας είπε «Μη φοβάστε! Είμαστε εμείς εδώ αν κάτι δεν πάει καλά…»


Έχεις έρθει στο γήπεδο να παρακολουθήσεις έναν αγώνα;

 «Έχω έρθει να δω τον αγώνα με την ΡΙέκκα, όταν παίζαμε για το Europa League. Όταν χτιστεί το γήπεδό μας, η Αγιά Σοφιά, σίγουρα θα έρχομαι να βλέπω περισσότερα παιχνίδια!»


Πώς ένιωσες όταν η ΑΕΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2018;

«Όταν η ΑΕΚ κέρδισε το πρωτάθλημα, ένιωσα πολύ περήφανος και χαρούμενος, γιατί όλοι το αξίζαμε! Τα προηγούμενα χρόνια ήταν πολύ δύσκολα, αλλά δείξαμε σε όλους ότι η ΑΕΚ δεν είναι απλά 11 παίκτες μέσα στο γήπεδο. Στην ΑΕΚ είμαστε οικογένεια και μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόβλημα μαζί! Είδα επίσης, ότι έχουμε καταπληκτικούς οπαδούς, με τρομερή πίστη και αγάπη για την ΑΕΚ».

Ποιος είναι ο καλύτερος προπονητής που είχες ποτέ;

«Είχα πολλούς καλούς προπονητές στην καριέρα μου και σίγουρα ο κ. Δέλλας είναι από τους καλύτερους. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, καταλαβαίνει τους παίκτες του και ξέρει πώς να τους διαχειριστεί. Ο Δέλλας με βοήθησε πολύ στην προσαρμογή μου στην Ελλάδα και σίγουρα ήταν από αυτούς που με ήθελαν πολύ στην ΑΕΚ.

Θεωρώ, ότι ο κ. Δέλλας βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα και πιστεύω, πως αν η ομάδα χρειαστεί την βοήθειά του ξανά, θα επιστρέψει! Ξέρει τι σημαίνει η ΑΕΚ και σίγουρα θα το μάθει και στους παίκτες του».


Πιστεύεις ότι αν ο κ. Δέλλας έπαιρνε περισσότερο χρόνο από την διοίκηση, θα πετύχαινε περισσότερα με την ΑΕΚ;

«Θεωρώ πως ναι! Κάποιος με τις γνώσεις και την εμπειρία του Δέλλα, έχει πολλά να δώσει στην ομάδα».

Θέλεις να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο της ΑΕΚ;

«Θέλω να ευχαριστήσω όλον αυτόν τον κόσμο της ΑΕΚ για την υποστήριξη εντός και εκτός γηπέδου. Μετά τον τραυματισμό μου, με βοηθήσατε με τις ευχές και την αγάπη σας, να ξεπεράσω την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής μου. Θα θυμάμαι για μια ζωή όλα όσα μου δώσατε! Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να δώσω περισσότερα στην ομάδα, αλλά το γόνατό μου ήταν πραγματικά σπασμένο.
Οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι απίθανοι και τους εύχομαι κάθε καλό. Θα είμαι πάντα κι εγώ οπαδός σας!»


Πώς είναι η ζωή σου τώρα;

«Τώρα έχω μια φυσιολογική ζωή. Παντρεύτηκα πριν από δύο χρόνια και δουλεύω στον τομέα της ανάπτυξης επιχειρήσεων σε μία ελληνοκυπριακή εταιρεία, που έχει παράρτημα και στην Κροατία. Πήρα δίπλωμα προπονητή από την UEFA και τώρα εργάζομαι ως βοηθός προπονητή σε μια ομάδα στην 4η κατηγορία. Έχω ξεκινήσει μία καινούργια καριέρα και όλα πάνε καλά. Παρόλα αυτά, σίγουρα μου λείπει η Ελλάδα και η ζωή εκεί…»
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.