Header Ads


Καμία εξέλιξη για Ολιβέιρα, μόνο ΑΕΚ θέλει ο Αραούχο!

Καμία εξέλιξη για Ολιβέιρα, μόνο ΑΕΚ θέλει ο Αραούχο!


Από τη στιγμή που δεν γίνει πρόταση από τη Γουλβς για τον Πορτογάλο επιθετικό, δεν προχωράει η «Ένωση» για τον Αργεντινό φορ.

Η απόλυτη ηρεμία επικρατούσε στην ΑΕΚ σχετικά με το ενδεχόμενο παραχώρησης του Νέλσον Ολιβέιρα στη Γουλβς και της απόκτησης του Σέρχιο Αραούχο από τη Λας Πάλμας.

Οι «λύκοι» εισέπραξαν την αρνητική απάντηση της «Ένωσης» στην πρώτη πρόταση που έκαναν για τον Πορτογάλο επιθετικό, αλλά από τη στιγμή που δεν φτάνουν στα «θέλω» της ΑΕΚ, δεν προχωράει και η προφορική συμφωνία για τον Αργεντινό άσο.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη πως η αγγλική ομάδα θα επανέλθει για τον Ολιβέιρα, ο οποίος είναι προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του με τον «Δικέφαλο».

Σε κάθε περίπτωση, απομένουν επτά ημέρες για την ολοκλήρωση της χειμερινής περιόδου και δεν αποκλείεται να σημειωθεί ντόμινο εξελίξεων στην παραπάνω υπόθεση.

Στην Ισπανία, πάντως, εκτιμούν ότι ο Αραούχο δύσκολα θα μείνει στη Λας Πάλμας, τονίζοντας πως επιθυμία του παίκτη είναι η επιστροφή του στην Ελλάδα και να ντυθεί ξανά στα «κιτρινόμαυρα».

sportfm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.