Header Ads


«Όχι» της ΑΕΚ στη Γουλβς για Ολιβέιρα!

«Όχι» της ΑΕΚ στη Γουλβς για Ολιβέιρα!


«Όχι» του Μελισσανίδη σε Γουλβς, πόσα δίνει η Αγγλική ομάδα, ποια είναι η ρήτρα του Ολιβέιρα - «Ψημένος» ο Πορτογάλος φορ, ψάχνει επιθετικό ο Ίβιτς!Στην Ενωση ενημερώθηκαν για τα οικονομικά δεδομένα της πρότασης της Γουλβς και χθες στο ΟΑΚΑ στο προεδρικό μπουθ ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο Ιλια Ιβιτς και ο Μηνάς Λυσάνδρου έμαθαν από πρώτο χέρι τα πάντα για την πρόταση των Βρετανών διά στόματος των εκπροσώπων του Ολιβέιρα.





Η πρόταση της Γουλβς σε πρώτη φάση πλησίαζε τα 5 εκατ. ευρώ, με την ΑΕΚ να αρνείται και τον Δημήτρη Μελισσανίδη να λέει «όχι». Η Ένωση ξεκαθάρισε πως για να παραχωρηθεί ο Νέλσον Ολιβέιρα, η Γουλβς πρέπει να καλύψει την ρήτρα των 6.5 εκατ. ευρώ.

Η στάση Ολιβέιρα και η ρήτρα

Ο Ολιβέιρα δείχνει να έχει «ψηθεί», ο Ιβιτς έχει βάλει ήδη μπρος από το Σαββατοκύριακο το σαφάρι και για επιθετικό. Κανείς δεν ξέρει που θα κάτσει η μπίλια. Και η ΑΕΚ πρέπει να είναι προετοιμασμένη. Ομως διαφορετικά κινείσαι στην αγορά με 5,8 εκατ.ευρώ στην τσέπη και διαφορετικά με… μηδέν.

Σε κάθε περίπτωση ας κρατήσουμε κάτι. Η διοίκηση της ΑΕΚ θέλει μια πώληση αυτό τον Ιανουάριο. Μια καλή πώληση όμως, όχι… κοψοχρονιά.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.