Header Ads


Στην ΤΣΣΚΑ ο Σαντ Ρος!

Στην ΤΣΣΚΑ ο Σαντ Ρος!


Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έδωσε μισό εκατομμύριο στην ΑΕΚ κι έκανε δικό της τον Χάουαρντ Σαντ Ρος, σε μία είδηση - «βόμβα» για την «Ένωση»! Ποια τα οικονομικά δεδομένα της συμφωνίας.
Οι μεγάλες εμφανίσεις του Κουβανού γκαρντ-φόργουορντ της ΑΕΚ τού έδωσαν τελικά το εισιτήριο για ένα τεράστιο συμβόλαιο στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

Το ενδιαφέρον της ΤΣΣΚΑ, που είχε γίνει γνωστό τις προηγούμενες ημέρες, αναθερμάνθηκε και η πρόταση 500 χιλιάδων ευρώ στέλνει τον παίκτη στην Μόσχα παρά τις προσπάθειες για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του.

Παρελθόν από το ρόστερ της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ αποτελεί ο Σαντ Ρος. Ο Κουβανός θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας η οποία μετά από πίεση και της ίδιας αλλά και του παίκτη συμφώνησε στα 500.000 buy out.

Ο Κουβανός μόλις έμαθε για το ενδιαφέρον της ρωσικής ομάδας ενθουσιάστηκε και αρνήθηκε σε οποιαδήποτε πρόταση του έγινε από τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Μάκη Αγγελόπουλο για να τον κρατήσει. Συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης της Ένωσης του πρότεινε να γίνει αναπροσαρμογή του συμβολαίου του με 100.000 ευρώ τον πρώτο χρόνο και άλλες 200.000 ευρώ αύξηση τον δεύτερο.

Ωστόσο ο Κουβανός είπε «όχι» με την ΑΕΚ έτσι να αποδέχεται την πρόταση 500.000 της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

sport-fm.gr, sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.