Header Ads


Λυσάνδρου για πρόεδρος στην ΕΠΟ!

Λυσάνδρου για πρόεδρος στην ΕΠΟ!


Πρόταση για Λυσάνδρου πρόεδρο στην ΕΠΟ θα καταθέσει ο Ζόραν Λάκοβιτς, στην συνάντηση των «Big4» του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Με το βλέμμα στην επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου θα διεξαχθεί η σημερινή συνάντηση των Βαγγέλη Μαρινάκη, Ιβάν Σαββίδη, Δημήτρη Μελισσανίδη και Γιάννη Αλαφούζου.




Όπως αναφέρει η LiveSport, πρόσωπο κλειδί στη συνάντηση θα είναι ο εκπρόσωπος της UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς, ο οποίος συνυπογράφει την πρόσκληση με τον Λευτέρη Αυγενάκη και αναμένεται να καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις στο «Big-4» του ελληνικού ποδοσφαίρου, με φόντο την επόμενη μέρα.

Μια από αυτές θα είναι να τοποθετηθεί συναινετικός τεχνοκράτης πρόεδρος στην ΕΠΟ, πρόταση που αν γίνει δεχτή καθιστά πρώτο υποψήφιο τον Μηνά Λυσάνδρου, ο οποίος χαίρει της εκτίμησης των αξιωματούχων της FIFA και της UEFA.

Άλλη πρόταση αφορά την αντικατάσταση του Βίτορ Μέλο Περέιρα από τον αναπληρωτή του στην ΚΕΔ, Φερνάντεθ Μαρίν, ο οποίος γνωρίζει τους Έλληνες διαιτητές. Σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η περίπτωσή του, αναμένεται να επιλεγεί κάποιος με εμπειρία από ανταγωνιστικό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.