Header Ads


Μάνατζερ Μπλάνκο: «Ο Ίσμαελ θα επέστρεφε και τσάμπα στην ΑΕΚ»

Μάνατζερ Μπλάνκο: «Ο Ίσμαελ θα επέστρεφε και τσάμπα στην ΑΕΚ»


Ο agent Αντώνης Ρίκκα δρομολόγησε το σούπερ deal του Αιγάλεω με τον Αργεντινό επιθετικό και περιγράφει το παρασκήνιο της μεταγραφής, καθώς και τον…έρωτα του «Ζορό» για την Ένωση.
Ο Αργεντινός επιθετικός κι άλλοτε «μπόμπερ» της ΑΕΚ ήρθε στη χώρα μας για λογαριασμό του «Σίτι» κι αφού πέρασε απ΄όλες τις απαραίτητες ιατρικές – εργομετρικές εξετάσεις υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας.




Η χρονική διάρκεια του συμβολαίου είναι για έξι μήνες, ενώ υπάρχει και καλοκαιρινή οψιόν ανανέωσης.

Κι επειδή πίσω από κάθε deal παίζει…μπάλα κι ένας μάνατζερ στην προκειμένη περίπτωση ο agent που έτρεξε την υπόθεση της μεταγραφής του «Ζορό» στο Αιγάλεω είναι ένας άλλοτε συμπαίκτης του στην ΑΕΚ.

Και το όνομα αυτού, Αντώνης Ρίκκα. Ο νυν μάνατζερ κι άλλοτε ποδοσφαιριστής της Ένωσης συνυπήρξε με τον Μπλάνκο στους «κιτρινόμαυρους» τη διετία 2008-10.

Παρεμπιπτόντως, ο agent Ρίκκα έτρεξε στο πρόσφατο παρελθόν τις μεταγραφές του Γιώργου Κουτρουμπή στην Σταντάρ Λιέγης, του Χρήστου Αραβίδη στην Ιβερντόν, καθώς και την συνεργασία της Ομόνοιας με τον Νορβηγό κόουτς, Χένρικ Μπεργκ μαζί με τον Γάλλο μάνατζερ και συνεργάτη του, Κρίστοφ Κόπελ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο «SDNA»:

«Με τον Ίσμαελ είμαστε φίλοι από την περίοδο που παίζαμε μαζί στην ΑΕΚ. Συνεχίσαμε να διατηρούμε στενή επαφή και μετά το τέλος της κοινής θητείας μας στην ΑΕΚ.

Όταν σταμάτησα το ποδόσφαιρο κι έγινα μάνατζερ, μου έλεγε συνέχεια πως θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Είχα επαφές με τον Πλατανιά και τη Λαμία, χωρίς όμως να καταλήξουμε σε συμφωνία. Και με την ΑΕΚ είχαν γίνει κάποιες συζητήσεις...» τόνισε αρχικά ο agent Ρίκκα και πρόσθεσε:

«Ο Ίσμαελ γούσταρε τρελά να γυρίσει στην ΑΕΚ και θα το έκανε παίζοντας ακόμα και τσάμπα. Όταν πριν από λίγες ημέρες μιλήσαμε, του είπα πως είσαι πλέον 37 ετών και θα πρέπει να ρίξεις το κασέ σου αν θέλεις να έρθεις στην Ελλάδα.

Επικοινώνησα με τον προπονητή του Αιγάλεω, Θωμά Γράφα, του πρότεινα τον Μπλάνκο κι έτσι δρομολογήθηκε η μεταγραφή. Ο Ίσμαελ είναι φοβερά χαρούμενος που επέστρεψε στην Ελλάδα, είναι σε πολύ καλή κατάσταση και είμαι σίγουρος πως θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.