Header Ads


Κινδυνεύει με κεκλεισμένων με Παναθηναϊκό η ΑΕΚ!

Κινδυνεύει με κεκλεισμένων με Παναθηναϊκό η ΑΕΚ!


Υπό ποιές προϋποθέσεις κινδυνεύει να παίξει κεκλεισμένων των θυρών κόντρα στον Παναθηναϊκό η ΑΕΚ, στις 9/2. 
Μολότοφ και βιαιοπραγία: τι είχε αναφέρει ο αθλητικός δικαστής στην τιμωρία της ΑΕΚ στο περσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.





Τα επεισόδια που έγιναν έξω από την Θύρα 35 του Ολυμπιακού Σταδίου, στο περιθώριο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, είναι πιθανό  να βάλουν σε «μπελάδες» την ΑΕΚ και λουκέτο στο Ολυμπιακό Στάδιο, για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, σε δύο αγωνιστικές από τώρα, την 23η και συγκεκριμένα στις 9/2.

Ανάμεσα στους οπαδούς της ΑΕΚ και δυνάμεις της Αστυνομίας έχουν σημειωθεί επεισόδια με ρίψη μολότοφ από την πρώτη πλευρά και δακρυγόνα από την πλευρά της ΕΛ.ΑΣ.

Εφόσον τα επεισόδια έχουν καταγραφεί στην έκθεση του παρατηρητή της Σούπερ Λιγκ και της Αστυνομίας και έχουν σημειωθεί είτε βιαιοπραγίες, είτε σημαντικές φθορές ξένης περιουσίας, τότε η ΑΕΚ κινδυνεύει να τιμωρηθεί με το άρθρο 15, 4β. του Πειθαρχικού Κώδικα με ποινή της έδρας της από 2-4 αγωνιστικές και βαρύ πρόστιμο από 50.000 έως 250.000 ευρώ.

Πληροφορίες μάλιστα, κάνουν λόγο και για τραυματία αστυνομικό, που αν ισχύει και έχει καταγραφεί, θα κάνει τη θέση της ΑΕΚ ακόμη πιο δύσκολη.

Σε περίπτωση τιμωρίας του ΟΑΚΑ, το πρώτο παιχνίδι όπου θα εκτίσει την τιμωρία της είναι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, την 23η αγωνιστική, την Κυριακή 9/2.

Να σημειωθεί ότι με το συγκεκριμένο  άρθρο τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός για τα επεισόδια με τον ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα αλλά και η ΑΕΚ στο περσινό ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό όπου είχαν σημειωθεί επεισόδια στον ίδιο χώρο, πάλι με ρίψη μολότοφ από την πλευρά των οπαδών της Ένωσης.

Ο αθλητικός δικαστής της Σούπερ Λιγκ, Χριστόφορος Μάρκου τότε, με την απόφαση του είχε κρίνει ότι η ρίψη μολότοφ συνιστά βιαιοπραγία («είναι δε αδιάφορο αν επήλθε πράγματι σωματική κάκωση ή καταστροφή του πράγματος» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων, στο σκεπτικό) παρά την αντίθετη άποψη των δικηγόρων της Ένωσης και είχε τιμωρήσει την ΑΕΚ με -3 (ποινή που το περασμένο καλοκαίρι καταργήθηκε), δύο αγωνιστικές  κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 73.250 ευρώ. Η ποινή δεν είχε αλλάξει στην Επιτροπή Εφέσεων.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.