Header Ads


Μάνι Χάρις θέλει η Βασίλισσα!

Μάνι Χάρις θέλει η Βασίλισσα!


Ο MVP και των δύο διοργανώσεων (Τσάμπιονς Λιγκ, Κύπελλο Ελλάδος) που κατέκτησε η ΑΕΚ το 2018 “ψηνεται” για επιστροφή και η Βασίλισσα τον γλυκοκοιτάζει!
Στην τελική ευθεία έχει μπει η πρσοπάθεια της ΑΕΚ να κλείσει το ρόστερ της και στις Ελληνικές διοργανώσεις με την απόκτηση του ξένου παίκτη που δικαιούται.




Ως γνωστόν ο Ηλίας Παπαθεοδώρου επιθυμεί ένα παίκτη που να αγωνίζεται κυρίως στις θέσεις 2 και 3 και σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Live Sport στο τραπέζι έχει πέσει το όνομα του Μάνι Χάρις.

Η πληροφορία φαίνεται πως έχει βάση. Είναι γνωστή η εκτίμηση του Μάκη Αγγελόπουλου στο πρόσωπο του Χάρις ενώ ο 30χρονος μπόμπερ αγωνίζεται στην Κίνα με στους Shandong Heroes όμως το τελευταίο διάστημα σκέφτεται έντονα την επιστροφή στην Ευρώπη για λόγους αγωνιστικούς και όχι μόνο. Ο Χάρις επίσης διατηρεί σχέσεις με τον πρόεδρο της ΑΕΚ και όχι μόνο και δεν εχει κρύψει ότι κάποια στιγμή θα ήθελε να ξαναπαιξει στη Βασίλισσα με την οποία κερδισε δύο τίτλους.

Μετά τον τραυματισμό του Λάνγκφορντ ο προσανατολισμός για παίκτη που θα έχει πρώτο χαρακτηριστικό την άμυνα έχει αλλάξει και σίγουρα ο Μάνι Χάρις είναι ένας σκόρερ επιπέδου που όμοιο του δεν έχει η ΑΕΚ με απόντα τον Κιθ. Μπορούν όμως και να συνυπάρξουν αφού υπάρχει ο Ζησης που μπορεί να τους έχει όλους ευχαριστημένους στο μοίρασμα του παιχνιδιού ενώ όπως θυμόμαστε ο Χάρις είχε μεγάλη συνεισφορά στα ριμπάουντ ενώ δεν ήταν αδιάφορος στην άμυνα. Στον τελικό με τη Μονακό για παράδειγμα ο Μάνι ήταν μακράν πρώτος ριμπάουντερ της ΑΕΚ με 10 σε σύνολο 34 της ομάδας.

Η εκτίμηση που υπάρχει είναι πως αν η ΑΕΚ το πάρει απόφαση η μεγάλη επιστροφή μπορεί να γίνει εφικτή. Οι επόμενες μερες θα είναι κρισιμες.

*aek365.org
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.