Header Ads


Ολιβέιρα σε Καρέρα: «Είμαι 100% προσηλωμένος στην ΑΕΚ!»

Ολιβέιρα σε Καρέρα: «Είμαι 100% προσηλωμένος στην ΑΕΚ!»


Ξεκάθαρος ο Πορτογάλος σε τετ α τετ με τον προπονητή του μετά και την συνομιλία με Μελισσανίδη!     
Παρά την παραφιλολογία που έχει ξεσπάσει και θέλει τον Νέλσον Ολιβέιρα να είναι υπέρ του δέοντος πιεστικός για να υποκύψει η ΑΕΚ και να τον πουλήσει με όσα χρηματα επιθυμεί η… Γουλβς η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική.




Ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ που από την πρώτη μέρα έχει δείξει ότι είναι ένας άψογος επαγγελματίας σε όλα εκτός από σπουδαιος παίκτης διαχειρίζεται άριστα το θέμα του ενδιαφέροντος της Αγγλικής ομάδας. Συγκεκριμένα χθες ζητησε μέσω Ιλια Ιβιτς να μιλήσει με τον Δημήτρη Μελισσανίδη όπως και έγινε. Ο Ολιβέιρα είπε στον ηγέτη της ΑΕΚ ότι τον ενδιαφέρει η προοπτική της Γουλβς αλλά είναι επαγγελματίας και ο Μελισσανίδης από την πλευρά του του ξεκαθάρισε πως η ΑΕΚ δεν θέλει να τον χάσει, η πρόταση των 4.000.000 δεν την ικανοποιεί και περίπτωση να δοθεί υπάρχει μόνο αν πληρωθεί η ρήτρα. Αλλωστε το ποσό της ρήτρας είναι αυτό που ο ίδιος ο παίκτης πέτυχε να μπει στο συμβόλαιο αφού η ΑΕΚ είχε ξεκινήσει την συζήτηση από τα 10.000.000 και μετά από πιεσεις του Ολιβέιρα έπεσε στα 6,5. Και ο ίδιος ο παίκτης λοιπόν θεωρεί το ποσό εύλογο και δίκαιο.

Αυτό φάνηκε άλλωστε αμέσως μετά σε τετ α τετ που είχε ο Νέλσον με τον Μάσιμο Καρέρα. Ο προπονητής της ΑΕΚ γνωρίζοντας και το αποτέλεσμα της μαγνητικής όπου φάνηκε ότι ο σέντερ φορ της ΑΕΚ δεν έχει κάποιο πρόβλημα και οι ενοχλήσεις που αισθανεται δεν κρύβουν κάτι ανησυχητικό μίλησε μαζί του και ο Ολιβέιρα ήταν ξεκάθαρος: Κόουτς είμαι 100% προσηλωμένος στην ΑΕΚ. Σκέφτομαι μόνο τα επόμενα παιχνίδια και πως θα βοηθήσω να φτάσουμε στη νίκη. Είμαι στη διάθεση σου όπως παντα.

Μετά την εξέλιξη αυτή ο Ολιβέιρα ταξίδεψε κανονικά για Βόλο και είναι στο χέρι του Καρέρα αν θα τον χρησιμοποιήσει ή αν θα τον κρατήσει φρέσκο για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής. Εκτός από κάποια πειράγμτα των συμπαικτών του που ο Ολιβέιρα τα αντιμετωπίζει με το γνωστό χαμόγελο του δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα στην συμπεριφορά του και στον τρόπο που δουλεύει.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.